Pjevač godinu dana nakon razvoda: ‘Nikad neću prežaliti’

Doista je zvučala bizarno ta priča koja je pratila slijed događaja koji su vodili do raspada braka između glazbenog para Gwen Stefani i Gavina Rossdalea! Zajedno su proveli više od dvadeset godina, od toga u braku deset, a onda je 51-godišnji roker počeo voditi paralelni život s dadiljom, u njihovoj kući. Trajalo je to oko tri godine, uključujući razdoblje kad je Gwen bila trudna s trećom bebom. Lani je to završilo raspadom braka, što on ne može prežaliti

Kada joj nova dadilja Gwen Stefani pokazala fotografije i poruke koje je našla na kućnom laptopu, pjevačica nije imala milosti i, iako je to bilo bolno, ostavila je Gavina – kraj je došao lani.

Nikada sretnija pjevačica priznala: 'Ludo sam zaljubljena'

Prošlo je svega nekoliko mjeseci od razvoda, a ona se zaljubila u kolegu s kojim je bila u žiriju američkog showa The Voice, Blakea Sheltona s kojim je i danas u vezi. No, priča je išla malo drukčije kod Gavina – dugo nije imao nikoga i javno je ‘cvilio’ za Gwen s kojom ima troje djece, tvrdeći da on nije želio taj razvod. U novom broju Best magazina priznao je: ‘Mislim da razvod s Gwen nikad neću prežaliti, takve se stvari ne prebole. Čovjek samo krene dalje sa životom, i to je ono što sam i ja pokušao. Prolaziti kroz razvod je jako bolno. Ti su dani bili toliko teški za mene, da je to utjecalo na moju karijeru. Pjesme su mi bile toliko depresivne da me izdavač upozorio da je su pretužne i da se saberem’, rekao je glazbenik i dodao kako ser stvari kod njega polako popravljaju.

Vrijeme ipak liječi rane, i šuška se da je pjevač nedavno viđen u prisnom društvu 27-godišnje manekenke iz Njemačke, Sophije Thomalle, i to je prva javna djevojka s kojom je viđen nakon kraha braka.

Gwen Stefani i sinovi  Apollo, Kingston i Zuma

Foto: Profimedia

G. A.

 

Pjevaču u teškim trenucima utjehu pružaju sinovi

Preporučujemo