Jelena Rozga velika je ljubiteljica mode, a osim komada s potpisom domaćih i stranih dizajnera, često posegne za high street komadima. A tada najradije bira one švedskog modnog diva H&M-a. I dok mnoge dame u trgovini ne prepoznaju potencijal nekih odjevnih komada, nakon što ih ova istinska fashionistica odjene, obično u kratkom roku nestanu s polica i vješalica. Stoga nimalo ne sumnjamo kako već danas brojne dane isprobavaju cvjetnu haljinu kojom dominira narančasta boja, sa širokim naramenicama i plisiranim dijelom ispod struka, koju je Jelena nosila na predstavljanju luksuznog nakita talijanskog brenda Pomellato. Pjevačica ju je divno iskombinirala sa zelenim sandalama s visokom potpeticama i upečatljivom zagasito narančastom torbicom.
Pjevačica najradije bira haljine mnogima omiljenog high street brenda
Story 
Svojim je odabirom iz H&M-a, Jelena oduševila i na promociji autobiografske knjige 'Šest milimetara' Josipe Pavičić. Bijela čipka, midi duljina, gola ramena, zlatne sandale, zlatno zelena clutch torbica i valovi u kosi, bili su dovoljni za još jedan 'wow' efekt.
Pjevačica najradije bira haljine mnogima omiljenog high street brenda
Story 
Pohvale je zaslužila i odabirom H&M haljine za deseti rođendan studija PRiredba. Nježne nijanse ove sezone iznimno popularne ružičaste boje, sjajno su pristajale uz Jeleninu blijedu put i plavu kosu.
Pjevačica najradije bira haljine mnogima omiljenog high street brenda
Story 
Najbolji dokaz da za relativno malo novca može izgledati jedanko sjajno kao i kada je ulog puno veći!
Story 2195
Autor: J. S. Fotografije: Press, Pixsell/Marko Lukunić