Javnost je nedavno iznenadila vijest da je Shakira odlučila otkazati veliku turneju, a razlog koji je navela tiče se njeziog zdravlja. Kako se povukla i odmara kako bi što prije krenula na turneju, talentiranu Kolumbijku prava je rijetkost vidjeti izvan kuće, a ovaj put njezin izlazak nije promaknuo fotografima. Shakira na fotografiji ne izgleda baš najbolje, a da ju zdravlje ne mazi dokazuje blijedo lice, podočnjaci, komotna odjeća i zabrinut izraz lica. 

Naime, 40-godišnjakinja je počela primati posjete doktora u vlastitom domu, na svom Twitteru nedavno je objavila kako ima probleme promuklošću te kako su doktori ustanovili da joj krvari desna glasnica. Kako bi se što prije oporavila, glazbenica ima veliku podršku svoga brata i muža te potpunu pažnju medicinskog osoblja koje brine o njoj.

Podsjetimo, pripćenje o otkazivanju turneje uslijedilo je nakon što je kolumbijska zvijezda početkom studenog otkazala svoj prvi koncert ‘El Dorado World Toura’, u Kölnu, rekavši svojim fanovima da će im nadoknaditi uskraćeno zadovoljstvo. Obratila im se putem Instagram profila i ispričala se svima koje je razočarala.
Pjevačica ne izgleda najbolje, a doktori ju posjećuju kod kuće - što se događa?
Story 
Organizatori su izrazili žaljenje zbog pomaknutog datuma, dodavši da je to liječnički nalog jer se njezine glasnice i dalje oporavljaju. Potvrdili su da je Shakira uznemirena zbog problema s glasnicama, ali i zahvalna za svu podršku koju su joj obožavatelji pružili. Pjevačica svoju turneju treba započeti u francuskom gradu Montpellieru, a završiti u Barceloni krajem mjeseca. Autor: A.S. Foto: Profimedia, Twitter