Idealne su i za crveni tepih i za šetnju po gradu - plisirane suknje i haljine pristaju u svakoj prilici, samo ih je važno dobro uskladiti. Dobro to znaju i brojne zvijezde pa tako i pjevačica Taylor Swift vrlo često nosi plisirane suknje, i na nastupima i crvenom tepihu ali i u casual izdanju. U jednom takvom je snimljena nedavno u Los Angelesu - odjenula je LOVE plisiranu suknju, H&M body, Ralph Lauren balerinke a cijelu je kombinaciju dodatno začinila Dolce & Gabbana Sara Pebbled Frame torbicom.

Taylor Swift Za plisiranu suknju, ali za nešto svečaniju prigodu u Londonu odlučila se i urednica Voguea Anna Wintour koja je svoju crnu kombinaciju - crna plisirana suknja, crni top, crne čizme - upotpunila s Alexander McQueen kaputom iz kolekcije Spring 2014.
Anna Wintour I manekenka Karolina Kurkova se za svoj posjet Londonu odlučila na plisiranu suknju, ali za razliku od one Anne Wintour, njezina je suknja bijele boje. Kombinirala ju je s crno-bijelim oversized topom a sve potpisuje kanadski dizajner Steven Tai. Kombinaciju je dodatno podignula s Urania Gazelli clutch torbicom.
Karolina Kurkova Novo omiljeno lice Hollywooda, glumica Lupita Nyongo'o zablistala je na crvenom tepihu 2014. NAACP Image Awardsa u Pasadeni u narančastoj, kožnoj, plisiranoj haljini modne kuće Givenchy. Izgled je upotpunila i Givenchyjevim sandalama te torbicom u istoj boji.
Lupita Nyongo'o Za plisiranu haljinu, samo u baby pink boji odlučila se i trendseterica Sarah Jessica Parker koja ju je odjenula na predstavljanju nove kolekcije svojih cipela koje kreira u suradnji s Georgeom Malkenmusom za Manolo Blahnik. Kombinaciju je, naravno, upotpunila zelenim cipelama iz te nove kolekcije.
Sarah Jessica Parker Brojni high street dućani u svojoj ponudi imaju plisirane suknje i haljine u raznim varijantama pa ne čudi da ih se može vidjeti i na našim ulicama. Foto: Profimedia