Svijet je, samo to rijetko vidimo, ispunjen i lijepim i dobrim vijestima, no uglavnom ih zasjene one loše. Jer, o njima se, kao što već i znamo, više piše. Među one najpozitivnije svakako spadaju i one o trudnoćama i porodima slavnih. Dolasci bebica nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Podsjetimo tko će sve od njih ove godine postati sretni roditelj...  

Re: @yourfinery . . She's on her way!

A post shared by Brooklyn Decker (@brooklyndecker) on

Brooklyn Decker i Andy Roddick - već je poznato da slavni tenisač i njegova supruga očekuju djevojčicu. Tako će njihov sinčić star godinu dana uskoro dobiti i sestricu. Sretnu vijest objavio je Roddick na na nedavnom teniskom eventu Hall of Fame, zahvaljujući se za svoj uspjeh supruzi, sinčiću i - bebi koja je na putu.  
PLODNA GODINA Svijet slavnih 'pogodio' veliki baby boom
Story 
Jessica Alba i Cash Warren - Nakon dvije curice - Haven i Honor u obitelj slavne glumice i producenta stiže i treće dijete, a kako je trudnoća tek na početku, još nije poznato hoće li na svijet doći djevojčica ili dječak.  
PLODNA GODINA Svijet slavnih 'pogodio' veliki baby boom
Story 
Kim i Andy Murray - Na dan kada je osvojio Wimbledon tenisač je objavio kako on i supruga Kim očekuju drugo dijete. Nakon djevojčice, koja se rodila prije godinu i pol dana, sretni par se nada sinu, a Murray nije skrivao svoje zadovoljstvo činjenicom da će opet postati tata. Često je izjavljivao kako mu je obitelj uvijek ispred tenisa.  
PLODNA GODINA Svijet slavnih 'pogodio' veliki baby boom
Story 
Julia Stiles i Preston J. Cook - Američki glumački par, lijepa Julija i njezin zaručnik Preston očekuju svoje prvo dijete koje bi svjetlo dana trebalo ugledati krajem ove godine, otprilike na godišnjicu njihovih zaruka. Glumica se o zarukama očitovala na Instagramu, dok o dolasku bebe još mudro šuti.  
Serena Williams i Alexis Ohanian - Otkada je saznala da je trudna, slavna tenisačica ne skriva svoju sreću koja se očituje i njezinu izgledu jer je jednostavno procvjetala. Ona i njezin odabranik Alexis, osnivač društvene mreže Reddit, postat će roditelji na jesen.  
PLODNA GODINA Svijet slavnih 'pogodio' veliki baby boom
Story 
Priscilla Chan i Mark Zuckerberg - Oduševljeni prinovom, djevojčicom koja se rodila prije nepune dvije godine, osnivač Facebooka i njegova supruga uskoro su počeli planirati i drugu trudnoću. Drugo dijete, opet djevojčica, na svijet će doći vrlo skoro. "Bolji smo ljudi zbog jakih žena u našim životaima - sestara, majki i prijateljica. Zato jedva čekam ugledati svoju malu damu koja će ispuniti moj život. Dat ću sve od sebe kako bih odgojio još jednu jaku ženu", izjavio je nedavno uzbuđeni Zuckerberg. Autor: I. Ć. Foto: Profimedia, Guliver/Shutterstock, Instagram