Po uzoru na svog idola Paula McCartneya Boris Novković snimio novi spot

Snimanje spota za novi singl Borisa Novkovića ‘Kunem ti se’ kojem najvaljuje novi album, okupilo brojne osobe domaće javne scene

Anica Kovač, Mirko Fodor, Duško Ćurlić, Goran Navojec, Tarik Filipović, Ornela Vištica, Sanja Vejnović samo su neki od poznatih Hrvata koji su se ispred kamera družili s Borisom Novkovićem. I to kako bi sudjelovali u stvaranju njegova novog spota za novi singl ‘Kunem ti se’ koji se u dva tjedna lansirao u vrh domaćih top ljestvica.

Rajko Dujmić: 'Milena je bila dirnuta'

Boris Novković, Anica Kovač i Nikša Bratoš
Duško Ćurlić i Željko Pervan

“Pjesma je jedna od rijetkih koje pjevam a da nisam autor, to je Ante Pecotić. Prihvatio sam je jer sam je doživio kao da je moja po senzibiltetu i mislim da nosi pozitivnu energiju i opću poruku ljubavi. To smo željeli pokazati i u samom spotu kroz pojavljivanje nekih od najvećih zvijezda koje su svojim pozitivnim stavom i energijom doprinijeli tom ozračju. Želio bih zahvaliti svim mojim dragim kolegicama i kolegama što su se odazvali i odvojili svoje vrijeme u nedjeljno popodne za mene”,  ispričao nam je Boris Novković.

Ante Pecotić i Boris Novković

Inspiraciju za temu novog glazbenog spota Novković je pronašao u spotu svog glazbenog uzora Paul McCartneya za pjesmu Queenie Eye, u kojem sudjeluju mnoge poznate osobe iz svjetskog showbizza. Na tom tragu Novković je pozvao mnoga utjecajna imena s hrvatske lifestyle scene da se pridruže u realizaciji novog glazbenog uradka, koji je snimljen  u režiji Marka Vrdoljaka.

Boris Novković i Goran Navojec

Na setu pjesme je koja ima optimističnu melodiju vladala je odlična atmosfera što će zasigurno biti vidljivo u samom spotu koji ujedno najavljue izlazak Borisovog novog albuma u rujnu ove godine.

Fotografije: Igor Šoban

Borisu Novkoviću jedna je ljubav trajno zarobila srce

Preporučujemo