Medijska pozornost je usmjerena k njima, a javnost svakim danom sa sve većim zanimanjem iščekuje nove informacije o dolasku još jedne kraljevske bebe. Kao da gledamo reprizu Kateine trudnoće s Georgeom i Charlotte, jer kraljevska groznica ne jenjava niti ovaj put. Kako su iz palače Kensington najavili da bi prinova trebala stići kroz pola godine, javnost se digla na noge i klađenja oko imena krenula su punom parom iako spol djeteta još uvijek nije poznat.

Kraljevska obitelj poznata je po jednostavnim imenima i to najčešće onima njihovih predaka pa je vjerojatno kako će i ovoga puta to biti slučaj. Na online kladionici 'William Hill' otkriveno je kako su, u kategoriji imena kraljevskog djeteta, favoriti Alice, Victoria i Arthur. Posljednja članica kraljevske obitelji s imenom Alice bila je kraljičina tetka, princeza Alice, koja je preminula 2004. godine, u 102. godini života. Arthur je kraljevsko ime koje se provlačilo kroz povijest, a u ovoj obitelji posljednja ga je iskoristila kraljica Victoria kada ga je nadjenula svome sinu.
Osim tri istaknuta favorita, postoje još neka imena koja bi, trenutno najpopularniji kraljevski par na svijetu, mogao odabrati. To su Frederick, Elizabeth, Henry, Phillip, Albert, Alexander, James, Mary te Grace. Osim na najbolja imena, moguće se kladiti i na najmanje vjerojatan izbor imena među koja je 'William Hill' uvrstio tri kao najmanje moguća - Wayne, Chardonnay te Nigel. Autor: A.S. Foto: Getty, arhiva Story.hr