Voda čini do 65% ljudskog tijela, zaslužna je za održavanje zdravlja i sklada u našem organizmu. Voda je najvažnija tekućina na svijetu, jača imunitet, potiče učinkovitost i koncentraciju, djeluje pozitivno na opće stanje i jača psihičku i tjelesnu snagu. Imajući na umu važnost koju voda ima u svakodnevnom životu, potrebno je obratiti pažnju i na njezin sastav i kvalitetu. Možete li uopće zamisliti život bez vode? Život bez vode nisu mogli zamisliti ni stari Rimljani koji su davno prije prepoznali važnost prirodnih minerala za ljudski organizam. Stoga ne čudi što je upravo Römerquelle punjena na izvoru starom između 5000 i 7000 godina. Ova prirodna mineralna voda oživljava osjetila, darujući tijelu svježinu, vitalnost i potrebne minerale. Ime Römerquelle na njemačkome znači „rimski izvor”, a izvor ove djevičanski čiste vode nalazi se u austrijskome mjestu Edelstal u Gradišću te izvire iz dubine netaknute prirode od 250 metara, duboko ispod razine podzemne vode.

Najstroži zahtjevi i kriteriji po kojima se voda Römerquelle puni na samome izvoru razlog su savršeno uravnoteženog mineralnog sastava, niskog udjela natrija, neutralnog okusa te odličnog odnosa magnezija i kalcija. Stoga ne iznenađuje što zbog svoje izvorne kvalitete predstavlja iznimno bitnu namirnicu u svakodnevnom životu.
Kada se dugoj tradiciji vode Römerquelle pridoda elegantna staklena ambalaža savršenog dizajna i kvalitete, jasno je da se radi o najboljem što priroda može ponuditi. Udovoljite svojim osjetilima gaziranom i negaziranom prirodnom mineralnom vodom, okusom limunske trave te kruškom i matičnjakom. Uživajte sa stilom u vodi Römerquelle!