Trinaesto europsko prvenstvo u rukometu danas je službeno započelo, a svima je pozanto kako smo upravo mi domaćini ovogodišnjeg velikog događaja. Odmah prvi dan Kauboji igraju utakmicu protiv Srbije, a svi žustro navijaju za svoje favorite. Među navijačima našla su se i brojna poznata lica koja su, makar od kuće, odlučila podržati hrvatsku rukometnu reprezentaciju. Indira Levak još se prije same utakmice pripremala za veliki događaj. S velikim uzbuđenjem uslikala se kraj jednog službenih obilježja ovogodišnjeg rukometnog prvenstva. 'Lijepo je bit dio ove prekrasne europske priče! A ovu 'malu' loptu večeras, ako me puste, prva zabijam u gol! Idem, žurim žicati organizatore', napisala je šaljiva pjevačica.

Kakvi bi to strastveni navijači bili da nema barem malo muške podrške? Dečki iz Psihomodo Popa pobrinuli su se da ne propuste večerašnju sportsku poslasticu pa su, svatko u svojoj omiljenoj pozi, sjeli za stol te se udubili u ekran ispred sebe kako im ništa ne bi promaknulo. 'Gleda se tekma', napisali su ispod fotografije na Instagramu kojom su ovjekovječili ovaj trenutak.
Indira nije jedina poznata dama koja večeras navija za Kauboje - Ornela Vištica također je spremno zauzela najudobniju pozu i spremila se za gledanje ovog uzbudljivog rukometnog dvoboja.
PODRŠKA KAUBOJIMA Ni domaće zvijezde nisu mogle odoljeti navijačkom ludilu
Story 
Tko može biti bolja podrška sportašu od kolege sportaša? Ivan Perišić iz prednjih redova Spalladium Arene bodri svoje prijatelje i kolege na početku ovog za njih posebno važnog događaja.
PODRŠKA KAUBOJIMA Ni domaće zvijezde nisu mogle odoljeti navijačkom ludilu
Story 
Utakmicu nije htjela propustiti ni Lucija Lugomer za koju se čini kako jedva ima slobodnog vremena s obzirm na to da priprema i organizira vlastito vjenčanje. Unatoč gomili posla koji uz to dolazi, plus size manekenka i njezin odaranik odlučili su pokoji sat posvetiti Kaubojima i navijati za njihov uspjeh. Autor: A.S. Foto: Instagram