Pogledajte kakav je make up dizajnirala manekenka Kate Moss

Jedna od kultnih manekenki podigla je suradnju s luksuznim japanskim brendom na višu razinu

Ona je jedna od najpoznatijih manekenki u povijesti i s razlogom nosi superlativ koji malo ljepotica u modnoj industriji može zaslužiti – supermodel.

Kate Moss, umjesto najboljim vizažistima, vjeruje ovom beauty triku!

Britanka Kate Moss i u dobi od 43. godine i dalje snima prestižne kampanje, iako se naizgled čini kako više nije u žiži modnog šušura.

Godinama je bila zaštitno lice brojnih beauty kampanja, a sama je već radila na kolekcijama ruževa u suradnji s Rimmelom.

Već duže vremena također surađuje s luksuznim japanskim brendom Decorté, a sada je ta suradnja pomaknuta na višu razinu – Kate je za ovaj luksuzni brend sam dizajnirala paletu šminke koja sadrži dekorativnu kozmetiku za usne, oči i obrve. Paleta dolazi sa šest sjenila za oči i obrve, te četiri mat ruža koje možete nanijeti četkicama za nanošenje šminke koje također dolaze u paketu. Uz to, u crnoj kožnoj Decorté dolaze i olovke za usne i obrve te tekući tuš za oči kojeg Kate navodno uvijek nosi sa sobom.

Cijena seta je 190 dolara, a dostupan je na stranicama Saks Fifth Avenuea koji dostavlja i u Hrvatsku.

Coming soon to Saks, @DecorteBeauty's Kate Moss Favorites makeup kit. Hand-picked by Kate, it has everything you need to have her signature, Brit-rock glamour look. #SaksExclusive #SaksBeauty

A post shared by Saks Fifth Avenue (@saks) on

The new @decortebeauty campaign is out!!! Photographer | @mariotestino #katemoss #decorte #kma

A post shared by Kate Moss Agency (@katemossagency) on

N. P.
Fotografije Instagram

U PAKLU ALKOHOLA Slavna manekenka pokušava srediti život

Preporučujemo