Iako je prošlo svega dvadesetak dana otkada je rodila, Maja Cvjetković izgleda kao da nije niti bila trudna. Zavidnom linijom makenenka se pohvalila na Instagramu gdje je, u društvu prijateljice Petre Maroje, pozirala na stepenicama u uskoj peplum majici s izvezenim detaljem od kristalića i crnim hlačama u trapez.  Rijetkost je da bivše trudnice ovako brzo povrate dobru liniju, a Maji je to pošlo za rukom u manje od tri tjedna.

Za razliku od Maje, njezina kolegica Petra Maroja, odlučila se za malu crnu haljinu s izvezenim detaljima uz crne čizme ispod koljena. Simpatični dvojac fotografiju je objavio tijekom prijateljeve rođendanske zabave.
Iako je od porođaja prošlo kratko vrijeme, Maja se osjeća odlično i koristi svaki trenutak uz svoju mezimicu ne krijući ponos. Nakon porođaja Maja je otkrila kako je sve prošlo u najboljem redu, da su svi izvan sebe od sreće i da se ona osjeća odlično. Mala Vita rođena je zdrava s kilažom od 3320 grama i ima 50 centimetara.
Maja se nakon tri godine ljubavi u lipnju udala za poduzetnika Andriju Kevića, a prinova je, kako Maja kaže, prava kruna njihove ljubavi. Šibenčanka koja je 2005. godine ponijela titulu Miss Hrvatske sada se prvi puta našla u majčinskoj ulozi, a suprug Andrija posebno je razdragan s obzirom na to da mu je to treća kćer i ‘već zna kako je roditeljska ljubav najveća na svijetu’. Autor: A.S. Foto: Instagram, arhiva Story.hr