Događaj je to koji je svojevrsna modna izložba i uvertira za predstojeće modne hitove, a malo slavnih osoba spremno je ovo propustiti. Ove godine tema večeri bila je daleka Azija i Kina. Očekivano je tako na šetnici slavnih prevladavala crvena boja. Nepogrešiva trendseterica Sarah Jessica Parker pojavila se s golemim crvenim istočnjačkim simbolom na glavi , odjevena u haljinu s potpisom popularnog branda H&M.

 Odjenuvši prozirnu Givenchyjevu haljinu, Beyonce je zasjenila sve slavne dame jučerašnjeg događaja, osim Jennifer Lopez! Ona se odlučila za prilično sličan outfit, ali s Versace potpisom. Čini se kako konzervativni duh Kine nije previše utjecao na pjevačke dive, pa su besramno ostavile konkurenciju iza sebe. 
A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on

Details... @versace_official #MetGala #VersaceVersace

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

Rihanna je, pak, u žutoj haljini elegantnog šlepa dugačkog nekoliko metara bila tek prosječna. Iako je ovaj nesvakidašnji modni uradak impozantan ipak nije dobio očekivane uzdahe.  
#METGala   A photo posted by Rihanna Daily (@rihannadaily) on
  Rita Ora, britanska pjevačica rođena 1990. godine u Prištini, iznijela je crvenu haljinu Toma Forda vjerno držeći se zadane teme. Fotografirala se sa svojim uzorom - Madonnom, koja se ovoga puta modno nije isticala.  
Thank you my handsome most amazing date @tomford #gorgeousdatenightwitthebaes A photo posted by Rita Ora (@ritaora) on
Na večeri je sudjelovalo pregršt zvijezda, dugoočekivani događaj obilovao je modnim izričajima, a nesumnjivo je kako će se modni kritičari i stručnjaci još dugo zabavljati viđenim. Autor: M.B. Foto: Instagram