Sylvester Stallone našao se u društvu tri ljepotice, a nije se mogao suzdržati da to ne podijeli sa svojim obožavateljima. 'Uvijek je zadovoljstvo provoditi vrijeme s njima', napisao je glumac ispod fotografije na kojoj ga okružuju njegove tri kćeri - 21-godišnja Sophia, 19-godišnja Sistine i 15-godišnja Scarlet. Holivudski miljenik pripadnica ljepšeg spola sa svojim mezimicama prisustvovao je premijeri Netflixovog projekta 'Town&Country', a iz mase su se istaknuli tako što su uskladili svoje modne kombinacije kompletno se odjenuvši u crno. Glumčevi obožavatelji apsolutno su poludjeli za njegovim kćerima, a komentari na njihov zanosan izgled gomilali su se iz minute u minutu.

Iako su još mlade, sestre Stallone na dobrom su putu u modnoj industriji i svijetu manekenstva. Jedan od njihovih najznačajnijih uspjeha bio je kada su osvanule naslovnici kultnog Harper's Bazaara. U istom broju popularnog časopisa dale su intervju u kojem su otkrile zanimljive činjenice iz svog djetinjstva, ističući kako nisu imale uobičajeno djetinjstvo jer ih je otac počeo trenirati već od malih nogu. 'S treninzima bismo počeli već ujutro. Napravile bismo 20 sklekova i 20 trbušnjaka. Uvijek je bio sretan jer ima kćeri, ali htio je znati i da ćemo imati snage obraniti se ako će to biti potrebno. A i nama se sviđalo što smo mogle pobjeći svakom dečku. Osjećale smo se cool', ispričale su djevojke tada.
Sestre Stallone gotovo su nerazdvojne u privatnom životu, a isto nastoje postići i kada je posao u pitanju. Iako je njihov otac jedan od najpoznatijih glumaca današnjice, simpatični trojac glumom se ipak ne želi baviti, a fokus im je usmjeren uglavnom na modu. Unatoč tome što su još uvijek mlade i tek na početku svoje karijere, neke modne marke već su zamijetile njihov potencijal, a neupitno je kako će im mnoga velika imena modnog svijeta širom otvoriti svoja vrata u budućnosti.
Autor: A.S. Foto: Instagram