Iako možda zvuči nestvarno, ali u samo 25 dana možete doći u top formu, a osim toga osvojiti i bogate nagrade. Mario Mlinarić odlučio se na novi pothvat, koji nije ni malo lagan. Radi se o online izazovu kojeg je nazvao '25 dana - Zdrav život postaje navika'. U ovom izazovu mogu sudjelovati baš svi, bez obzira u kojem se kraju Hrvatske nalaze. Mario ima jedan motiv, želi pružiti nezaboravno iskustvo svima onima koji su željni zdravijeg i aktivnijeg života.

Ono što vi trebate učiniti je jednostavno, prijavite se na Facebook stranicu Mario Mlinaric Strength & Conditioning i imat ćete mogućnost besplatno sudjelovati u Izazovu u kojem ćete 25 dana imati uvid u Mariova dva dnevna treninga, interesantne planove prehrane, mnogobrojne savjete i nagrade. 

Među bogatim nagradama je i sedam dana luksuzni boravak u Grand hotelu 4 opatijska cvijeta za 4 pobjednika Izazova. Tijekom boravka u Opatiji, četiri pobjednika Izazova imat će na raspolaganju poseban plan prehrane i svakodnevne treninge s Mariom Mlinarićem.
Izazov se ne plaća, a vrlo jednostavneprijave se odvijaju na Mariovoj facebook stranici do 19.01.2018. 
Izazov je privukao golemu pažnju pratitelja, a već u prvom danu je prijavljeno više od 3000 sudionika iz svih krajeva Hrvatske. U Izazov se možete pridružiti individualno, ali i kao tim.
Sam izazov počinje 22. siječnja, a uz Maria u treninzima sudjeluju Ivan Krolo i Josip Marelja. A da je zanimanje za ovaj izazov uistinu veliko pokazuje i podatak da se već prvog dana prijavilo više od tri tisuće ljudi.
Ponuda Maria Mlinarića koju ne možete odbiti
Story 
Autor: D.P.
Foto: Promo