Poput zaljubljenih tinejdžera: Slavni par nije skidao ruke jedno s drugog

Osim što izgledaju sjajno za svoje godine - Goldie ima 71, a Kurt 66, jedan od najdugovječnijih holivudskih parova ostavljaju dojam tinejdžera

Doista je lijepo, ali i dirljivo vidjeti kada osobe u trećoj životnoj dobi vode aktivan život, uživaju u njemu, ne boje se pokazati svoje bore kao ni to da su zaljubljeni poput tinejdžera. Upravo u takvom izdanju možemo nerijetko vidjeti slavne holivudske glumce Kurta Russela (66) i njegovu partnericu Goldie Hawn (71).  Jedan od najdugovječnijih celebrity parova zajedno je skoro 35 godina, a zanimljivost njihove veze jest činjenica da je nikada nisu okrunili brakom. Oboje imaju iskustvo propalih brakova – on jedan, a ona dva, tako da su odlučili, kako je glumica često isticala u šali, da ništa nikome ne potpisuje i da joj ne treba papir da bi nekome iskazala svoju ljubav i odanost.

Kate Hudson napisala dirljivu poruku očuhu Kurtu Russelu

I danas, osim što izgledaju fantastično za svoje godine, djeluju jednako zaljubljeno kao prvog dana te vrijeme nastoje doista provesti zajedno – s obitelji i unucima ili pak u solo izletima. Tako su se prošli tjedan uputili u Grčku na odmor u dvoje te uživaju u jednostavnom životu, bez šminke, skupe odjeće i stajlinga. Usto se ne libe izmjenjivati nježnosti te djeluju poput zaljubljeni tinejdžera – lepršavo i nesputano.

Goldie iz svoga drugoga braka s pjevačem Billom Hudsonom ima dvoje djece, oboje glumaca – Kate i Olivera Hudsona koji Kurta smatraju svojim pravim ocem, budući da ga jako vole i cijene, što se njihovu biološkom ocu nimalo ne sviđa.  Pjevač ih se zbog privrženosti očuhu čak i javno odrekao.

Kurt iz svoga prvog braka ima sina Olivera a on i Goldie imaju i jedno zajedničko dijete, 31-godišnjeg sina Wyatta, koji je sada profesionalni hokejaš.

 

 

 

 

 

Autor: I.Ć.

Foto: Profimedia

Goldie Hawn se pohvalila mladolikim izgledom

Preporučujemo