Posjetite Sajam vjenčanja u Osijeku

Budući mladenci pripremite se za 8. po redu Sajam vjenčanja u Osijeku powered by Portanova, 14. i 15. siječnja 2017., u TC Portanova jer brojni izlagači za vas pripremaju pregršt zanimljivosti i događanja kako bi pokazali ono najbolje iz svijeta vjenčanja

Zaštitno lice Sajma vjenčanja splitska je glazbenica Ana Opačak koja otkako se pojavila u prvoj sezoniThe VoiceNajljepši glas Hrvatske osvaja radijski eter svojim pjesmama, ali ništa manje osmijehom i šarmom. Ana u lipnju sljedeće godine planira vjenčanje sa zaručnikom Nikolom Baraćem stoga joj je snimanje najavne kampanje za događanje bila odlična uvertira za skorašnju vjenčanu svečanost.

Osim raznovrsne ponude brojnih izlagača posjetitelje očekuju i zanimljive radionice, degustacije, svakodnevne modne revije te sajamski popusti uz koje budući mladenci mogu uštedjeti prilikom planiranja vjenčanja. Na modnim revijama i ove će se godine već dobro poznatim modnim kućama i salonima vjenčane mode priključiti i etablirani dizajneri te prikazati svoju viziju vjenčane mode za nadolazeću sezonu. Modno iznenađenje pripremaju i učenici Škole primijenjene umjetnosti i dizajna Osijek, a humanitarnom tombolom svaki posjetitelj je u prilici osvojiti darove te pomoći humanitarnom projektu ‘Palčić gore!’.

Ovu hvalevrijednu akciju podržat će i brojna poznata lica koja će prošetati pistom na subotnjoj gala modnoj reviji i pridonijeti kampanji za podizanje svijesti o problemima s kojima se susreću prijevremeno rođena djeca i njihovi roditelji.

Sajam vjenčanja je i ove godine nezaobilazna adresa za sve buduće mladence, profesionalce i zaljubljenike u vjenčanja, stoga dragi mladenci, inspirirajte se i uživajte u organizaciji svoje vjenčane priče.

PROGRAM SAJMA

Subota 14. 01. 2017.

9.00 Otvaranje sajma

12.00 Modna revija

13.00 Kako organizirati i planirati vjenčanje?

Tihana Tomljanović, organizator vjenčanja

18.00 Gala modna revija

21.00 Zatvaranje sajma

Nedjelja 15. 01. 2017.

9.00 Otvaranje sajma

12.00 Modna revija

16.00 Novi trendovi u vjenčanoj modi

Make up & hair show

17.00 Cvjetna radionica

18.00 Modna revija

21.00 Zatvaranje sajma

Foto: Promo

Preporučujemo