Subota je dan za uživanje i odmor, a ako se pritom još možemo zabaviti, tada dan zaista ne može biti bolji. Upravo su zato brojne osobe iz javnog života i građani Republike Hrvatske i ovu subotu podržale projekt 'Poklon s pričom – Story Super Božić sa Superseniorima' koji je nastavak prošlogodišnjeg uspješnog projekta 'Poklon s pričom' u organizaciji Adria Medie Zagreb i suorganizaciji Zaklade Zajednički put, a pod pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović i gradonačelnika grada Zagreba Milana Bandića.

Kako niti ove subote Djed Mraz nije zaboravio na vesele Superseniore, te im se i sam pridružio u veselom provodu, s vremena na vrijeme morao je uzeti kratku pauzu i snagu vratiti osvježavajućim pićem. Sljedeći njegov primjeri svi prisutni, baš kao i prolaznici, zaplesali su na brojne božićne hitove te su u pauzama posegnuli za gaziranom prirodnom vodom Jamnica.

Svi su ostali ugodno iznenađeni kada su otkrili sve blagodati ovoga pića. Jamnica je gazirana prirodna mineralna voda koja potiče razgradnju hrane, ima blagotvoran utjecaj tijekom i nakon obroka. Kad je pijemo, osjećamo se bolje. Ovo besprijekorno čisto osvježavajuće piće pogodno je za svakodnevnu upotrebu.

Posjetitelje 'Story Super Božića sa Superseniorima' oduševile blagodati Jamnice
Story 
Dodajmo i kako su ovoga adventa Jamnica recenzenti bili aktivniji nego ikada prije. Testirali su sadržaje koje su u ponudi ovog adventa u slatkom, slanom i tekućem obilasku, te su vjernim obožavateljima ovoga pića, kao i čitateljima Storyja, otkrili što ih je apsolutno oborilo s nogu.
Posjetitelje 'Story Super Božića sa Superseniorima' oduševile blagodati Jamnice
Story 
Autor: A.G. Foto: Robert Gašpert