POTPUNO ISKRENO ‘Imam višak kilograma, celulit i jedva 157 cm, pa što?’

Glumačka diva proslavila je 50. rođendan, ali i dalje odbija prihvatiti standarde ljepote nametnute od strane filmske industrije

Glumica Salma Hayek nedavno je proslavila 50. rođendan i čini se kako joj godine baš ništa ne mogu. Iako izgleda sjajno, ona odbija prihvatiti nametnute standarde ljepote i o njima ima jasan stav, ‘U svijetu u kojem se krećem zbog posla, nametnuto je pravilo da morate biti lijepi, bogati, mršavi i slavni kako bi se dobro osjećali. Ja smatram da su to budalaštine, ne morate biti ništa od toga već samo ono što uistinu jeste, nesavršeno biće koje ima svoju volju, snagu i ciljeve. Na kraju krajeva i sama sam daleko od savršenstva, imam višak kilograma, celulit, prejake bokove i guzu veću nego što želim, visoka sam jedva 157 centimetara… pa što? Rekla je iskreno glumica u razgovoru za strane medije.

Trik za mladoliki izgled koji Salma Hayek obožava je - bizaran

Salma je više puta govorila o tome kako se ne slaže s kalupom u koji bi se trebale uklopiti sve žene.

‘Imam 50 godina, zašto moram izgledati lijepo? Već sam ‘uhvatila’ svog muškarca. S druge strane, ne želim ga izgubiti’, rekla je kroz šalu glumica. Salma je od 2009. godine u braku s biznismenom Francoisom Hendrijem Pinaultom s kojim ima djevojčicu Valentinu.

Autor: D.P.

Foto: Getty/Instagram

Salma Hayek zna kako se najbrže transformirati u famme fatale

Preporučujemo