David Leonhardt: Vlastitim putem u raj – deset navika za vrhunsku srećuNaraštaji istraživača tragali su za njim. Filozofi su ga pokušavali definirati. Znanstvenici su s prezirom odmahivali rukom. Obični ljudi samo su željeli znati kako bi onamo stigli. Raj. Tajna sreće.Imam za vas i dobre i loše vijesti. Loša je vijest da ne postoji tajna sreće. Nema lozinke, nema skrivenih uputa za rukovanje, nema čarobnog napitka. Ne postoji stari mudrac koji sjedi na vrhu planine i samo čeka da dođete do njega i upitate ga: Učitelju, što je tajna sreće? Dobra je vijest da to nije važno – sreću i sami možete pronaći. Zapravo, sreću možete stvoriti. Upravo ovdje, na Zemlji, možete izgraditi vlastite Stepenice do Raja i uspeti se njima, a ova će vam knjiga u tome pomoći.Ovo je priručnik: da, priručnik za sretniji život. Korak po korak pruža vam upute za stvaranje sretnijeg života stjecanjem devet važnih navika. Ovo je znanstveno predavanje: u knjizi ćete pronaći znanost o sreći kojom se možete koristiti, a i više od toga. Ovo je knjiga pripovijesti: prepuna zanimljivih priča, tako da ćete uživati u čitanju. Zapravo, priče bi vas mogle toliko zanijeti da i ne shvatite koliko ste naučili. Ovo je kolačić sreće: vrlo VELIKI kolačić sreće, punjen djelićima mudrosti prenošene stoljećima. Neke su mudre izreke izmišljene upravo za ovu prigodu. Ovo je… Super knjiga: gdje biste inače mogli pronaći mješavinu samorazvoja, psihološke znanosti i zabave, sve umotano u golemi kolačić sreće? 
Potražite Sensa paket s knjigom za osobni razvoj
Story 
Brad Blanton: Radikalna iskrenost – kako preobraziti život kazivanjem istineIstina oslobađa!Istovremeno šokantna, zabavna i duboka – ova revolucionarna knjiga na posve nov način sagledava kako živimo i volimo, i poduzima sve da se iscijele problemi koje čovjeku donosi moderno društvo. Prvo izdanje postalo je američki bestseler upravo zato što nije bila riječ o obzirnoj, nježnoj knjizi samopomoći. Izazvala je šok. U njoj dr. Brad Blanton, psihoterapeut i ekspert za liječenje stresa, razobličuje mitove, praznovjerje i laži u skladu s kojima svi živimo.Ovo novoprerađeno izdanje još je smjelije. Ono nam objašnjava kako stres ne dolazi iz naše okoline već iz zatvora uma koji smo sami sagradili. A u tom zatvoru nas zadržava laganje. "Svi mi neviđeno lažemo", kaže dr. Blanton. "To nas iscrpljuje…to je glavni uzrok svega ljudskog stresa. Laganje nas ubija. Ne govoreći svojim prijateljima, voljenima, bračnim partnerima ili poslovnim suradnicima što činimo, osjećamo ili mislimo, ostajemo zaključani u tom zatvoru uma. Da bismo izašli moramo se naučiti govoriti istinu", a dr. Blanton nam osigurava oruđe koje nam može poslužiti za bijeg iz zatvora uma.
Potražite Sensa paket s knjigom za osobni razvoj
Story 
Meg Blackburn Losey: Djeca sadašnjice – naučite sve o indigo, kristalnoj i zvjezdanoj djeciDragi prijatelji, dok čitate ovu knjigu koja otvara oči i nadahnjuje srce, zapitajte se sljedeće: "Kako ja mogu blagosloviti, poštovati i podržati djecu sadašnjice u njihovoj bogomdanoj misiji u životu?" Ovo je trajno pitanje, dok kao društvo otkrivamo sve više i više takve djece koja zahtijevaju duhovno vodstvo. Ova će knjiga, na suptilan način, pomoći svakome od vas da poštujete i nježno vodite djecu sadašnjice. (...)Vidite, mi, Kristalna i Zvjezdana djeca se možda doimamo svemogućima. Pa ipak, da bismo ostvarili svoju svrhu i promijenili stvarnost, potrebno nam je da nas svijet pažljivo sluša.Stoga, zahvalite se našem svemogućem Bogu za našu nevinost i prekrasne darove. Dok svijet obraća pozornost na globalnoj razini, ova knjiga postaje vrijedan alat koji nama, Kristalnoj djeci, uvelike olakšava život. Dr. Meg Blackburn Losey ima stila, elokventnosti, i nadahnjujuću sposobnost proslijediti ovu dalekosežnu poruku svima onima koji su ju u mogućnosti primiti.Na stranicama ove knjige, dr. Meg Blackburn Losey nudi ozbiljne, podrobno razmotrene i tople savjete vezane za izazovne teme kao što su škola, prehrana i okolina koja će nas njegovati i održavati. Poželjet ćete čitati dalje dok budete učili kako podržati ova duševna, usredotočena, a opet nježna bića. Usporedno s učenjem o načinima na koje možete podržati djecu sadašnjice, vi se također budite na vašem vlastitom putovanju. (...) Na kraju, čitajući ovu knjigu, shvatit ćete da je jedina ujedinjavajuća sila za svu materiju ljubav. Ljubav je glas djece sadašnjice. Pažljivo slušajte sve njihove poruke i bit ćemo na pravome putu da ih blagoslovimo, poštujemo i podržimo u njihovoj bogomdanoj misiji u životu. - Donositelj Svjetlosti i Ljubavi, Nicholas M. Tschense, 9 godina –
Potražite Sensa paket s knjigom za osobni razvoj
Story 
Stephen Cherniske: Metabolički plan – kako duže ostati mladNajnovija medicinska otkrića koja se odnose na usporavanje procesa starenja, povećanje energije, jačanje pamćenja i zaštitu od srčanih bolesti. Izbor je prepušten vama: svojemu životu može dodati četrdesetak ili više živahnih, ispunjenih godina. Znanstvena fantastika? Zapravo, riječ je o najnaprednijoj znanosti utemeljenoj na uzbudljivim novim istraživanjima. U djelu "Metabolički plan" međunarodno poznati biokemičar Stephen Cherniske govori o medicinskim otkrićima koja nam svima omogućuju da već od ovoga trenutka produžimo svoj život i njegovu kvalitetu.Ljudsko tijelo prirodno je obdareno nevjerojatnim moćima obnavljanja, popravljanja i regeneracije i posve je netočna tvrdnja da se mora pokoriti neminovnom propadanju. Te moći ne mogu se razotkriti u genetskom manipuliranju ili visokotehnološkim rješenjima, nego je stvar u tome da svoje tijelo navedete da usvoji metabolizam dvadesetogodišnjaka. "Metabolički plan" pruža obuhvatan program prehrane i vježbanja posebno osmišljen za podizanje razine antioksidansa, borbu protiv bolesti, jačanje mišića, smanjivanje količine masnoća te poboljšanje pamćenja i vida. Cherniske nam govori o pomlađujućim svojstvima najnovijih dodataka prehrani kao što je 7-keto i raskrinkava mitove o kiselo/lužnatoj hrani. U svojoj knjizi razrađuje detaljne metaboličke planove osmišljene za ispunjavanje različitih potreba muškaraca i žena u različitim desetljećima njihova života, tako da točno znamo na što se i kada trebamo usredotočiti.Duži život, više energije, bolje zdravlje, obuhvatan osjećaj dobrobiti sve nam je to sada nadohvat ruke. Revolucionarna i nadasve praktična, ova knjiga naposljetku razrješava zagonetku starenja.
Potražite Sensa paket s knjigom za osobni razvoj
Story 
Jon Kabat – Zinn: Živjeti punim plućima – iskoristite mudrost tijela i uma kako biste se uhvatili u koštac sa stresom, bolom i bolešćuOva knjiga je poziv da se krene na put samorazvoja i iscjeljivanja, svojevrstan praktični vodič za svaku - zdravu ili bolesnu - osobu koja pokušava prerasti vlastita fiziološka i psihološka ograničenja i uzdići se do viših razina zdravlja i dobrobiti, odlučna da bez obzira na sve okolnosti živi život "punim plućima". Podloga za to su savjeti proizašli iz kliničkog iskustva autora u Klinici za stres pri Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Massachusettsu. Nadzor nad zdravljem postiže se specifičnim pristupom bolesti te sustavnim vježbanjem svjesnosti. Uspjeh Programa proizlazi dijelom i iz toga što je autor združio meditaciju i jogu sa znanošću i konvencionalnom medicinom. U osnovi Programa je spoznaja - potkrijepljena kliničkim ispitivanjima - da mentalni i emocionalni čimbenici te način na koji razmišljamo i postupamo mogu imati velik - pozitivan ili negativan - utjecaj na tjelesno zdravlje i na sposobnost oporavka od bolesti i ozljeda.
Potražite Sensa paket s knjigom za osobni razvoj
Story 
Izaberite između ovih pet V.B.Z.-ovih bestselera na temu zdravlja i osobnog razvoja. Potražite Sensa paket s knjigom na svim kioscima do 10. rujna za 49,90 kuna!