Američka glumica Amanda Bynes, koja je slavu stekla kao dječja zvijezda već s trinaest godina, odlučila se ponovno okušati kao glumica. Amanda je svoje prve glumačke korake napravila na dječjoj televiziji Nickelodeon, gdje je vodila emisije 'All That' i 'The Amanda Show', koji se prikazivao od 1999. do 2002. godine. Snimila je više filmova od kojih su najpoznatiji 'She's the Man' i 'Hairspray'. Također je poznata po ulozi Daphne Reynold u filmu 'Sve što djevojka može poželjeti'. Njezina posljednja uloga bila je u filmu 'Easy A' 2010. godine nakon čega je izjavila kako se povlači iz glumačkog svijeta.

Osim s velikog platna, Amanda se povukla i iz javnosti te se fokusirala na studij mode i dizajna. Za strane je medije njezin odvjetnik izjavio: 'Amanda se veseli proslavi Nove godini sa svojim bliskim prijateljima. U 2018. godini želi dovršiti studij i vratiti se natrag glumi. Imala je nekoliko ponuda, ali čeka onu pravu koja će označiti njezin povratak'.
Ranije ove godine, Amanda je iskreno progovorila o problemima sa psihičkim zdravljem te alkoholom, zbog čega je imala i problema sa zakonom. U jednom je talk showu i sama nedavno izjavila: 'Nedostaje mi gluma i imam iznenađenje za vas - ponovno ću se vratiti glumi'. 'Želim raditi na televiziju. Možda nekoliko gostujućih uloga u emisijama čija sam obožavateljica i možda još jednu TV emisiju u kojoj ću biti glavna zvijezda. To je ono čemu se nadam', zaključila je Amanda. Autor: T.O. Fotografije: Profimedia