Danijela Dvornik uskoro će postati baka, a ovako velik korak u životu vrijedan je zabilježavanja u obiteljski album. Ipak, Danijela je prije dodavanja novih fotografija zavirila u stari album i prisjetila se nekih od najljepših uspomena te iskopala vlastitu fotografiju od prije tridesetak godina. Simpatična 50-godišnjakinja izgleda apsolutno neprepoznatljivo!

Danijela je tada imala kratku, smeđu kosu, koja je ujedno i njezina prirodna kosa, a fotografija je snimljena davne 1989. u Dubrovniku. Ispod fotografije na Instagramu Danijela je napisala kako je ta godina bila jako dobra, a to nimalo ne čudi jer se upravo te godine udala za glazbenu legendu.
Obožavatelji i pratitelji na Instagramu brzo su zaključili da tek sada mogu vidjeti na koga je njezina kći jedinica, Ella,  dok je jedna od pratiteljica napisala da joj baš ličina Ljiljanu Nikolovsku. Iako sada puno drugačije izgleda, Danijela i dalje uspijeva izgledati mladoliko i svježe, a mnogi su se složili kako joj svijetlija kosa ipak bolje stoji.
Danijela je također na Instagramu objavila fotografiju brodića ispod koje je najavila kako razmišlja o preseljenju, ali čini se kako je sve to zasad samo ideja. 'Jeste li ikada razmišljali o životu na otoku? Ja intenzivno razmišljam već nekoliko godina. Nisam još spremna skroz, ali radim na tome i sanjarim o jednom malom masliniku. Dobro je imati snove, jer kad nešto dovoljno želiš, to se i ostvari', napisala je. Autor: A.S. Foto: Instagram