Poznata glumica u najneobičnijoj ulozi ikada! Imamo ekskluzivni isječak

Anne Hathaway dosadilo je, kako je sama rekla, to što su joj nudili isključivo komercijalne scenarije, pa se oduševila kad je dobila ulogu u filmu Colossal redatelja Nacha Vigalonda

Glumicu Anne Hathaway uskoro ćemo u kinima gledati kao glavnu protagonisticu filma Colossal, redatelja Nacha Vigalonda, o čudovištu koje napada Južnu Koreju kad god se jedna žena opije. Dijelom je to film o čudovištu, dijelom romantična komedija, a dijelom manifest o feminizmu o kojem je poznata glumica izjavila: “Slali su mi mnogo dobrih, ali vrlo komercijalnih scenarija s kojima se jednostavno nisam povezivala. Uputila sam agente da mi pronađu pomalo čudan film. Pojavio se Colossal i ispunio mi želju!”.

NITKO IH NE ŽELI U BLIZINI Ove su glumice noćna mora svojih kolega

Ova znanstveno-fantastična komedija prati iznemoglu alkoholičarku Gloriju (Anne Hathaway) koja se odseli natrag doma nakon što ju dečko (Dan Stevens) izbaci iz stana. Nakon obnavljanja prijateljstva s Oscarom (Jason Sudeikis), prijateljem iz djetinjstva, Gloria započinje raditi u njegovom kafiću i vraća se starim navikama, teturajući doma svakog jutra kroz kvartovsko igralište. Tek kada pogleda vijesti shvaća da čudovište nalik Godzilli napada Seoul imitirajući njezine radnje dok je pijana te je prisiljava da se suoči sa svojom ovisnošću.

Autor: D. P.
Fotografije: PR

Mračna strana potpune predanosti ulozi

Preporučujemo