POZNATA MAMA KOLEGICI: ‘Ne skidaj kile nakon poroda brzo kao ja’

Supermodel Elle Macpherson svojoj je kolegici  Rosie Huntington-Whiteley savjetovala neka u ime zdravlja dobro pripazi kojim će tempom skidati kilograme nakupljene u trudnoći

Britanska manekenka i topmodel Rosie Huntington-Whiteley sa svojim zaručnikom, 49-godišnjim glumcem Jasonom Stathamom, čeka svoje prvo dijeteRosie i Jason trudnoću su objavili sredinom veljače, a manekenka, najpoznatija je po radu na ženskom donjem rublju za Victoria’s Secret i Burberry, trebala bi roditi u lipnju.

Elle Macpherson otkrila tajnu odličnog izgleda u 51. godini

Elle Macpherson rekla je kolegici neka ne čini istu poglešku kao ona. ‘Ja nisam dobar primjer jer sam, nakon što sam rodila Flynna, sve kilograme koje sam nakupila u trudnoći skinula već za tri tjedna. Pa 21 dan je ništa! To definitivno nije bilo zdravo za moj organizam’, rekla je Elle, a donosi Harper’s Bazaar.

‘To više nisam ponovila nakon što sam rodila drugo dijete, danas 14-godišnjeg Aureliusa Cya. Nikad to nikome ne bih savjetovala. Ako bih već davala savjet na tu temu, rekla bih: dajte si vremena’, odlučna je Elle.

Rosie Huntington-Whiteley

 

Foto: Profimedia

Story.hr

Tko bi rekao da ova ljepotica slavi 51.rođendan!