POZNATA MAMA KOLEGICI: ‘Ne skidaj kile nakon poroda brzo kao ja’

Supermodel Elle Macpherson svojoj je kolegici  Rosie Huntington-Whiteley savjetovala neka u ime zdravlja dobro pripazi kojim će tempom skidati kilograme nakupljene u trudnoći

Britanska manekenka i topmodel Rosie Huntington-Whiteley sa svojim zaručnikom, 49-godišnjim glumcem Jasonom Stathamom, čeka svoje prvo dijeteRosie i Jason trudnoću su objavili sredinom veljače, a manekenka, najpoznatija je po radu na ženskom donjem rublju za Victoria’s Secret i Burberry, trebala bi roditi u lipnju.

MAMINI GENI Kada vidite sina Elle Macpherson, ispast će vam vilica

Elle Macpherson rekla je kolegici neka ne čini istu poglešku kao ona. ‘Ja nisam dobar primjer jer sam, nakon što sam rodila Flynna, sve kilograme koje sam nakupila u trudnoći skinula već za tri tjedna. Pa 21 dan je ništa! To definitivno nije bilo zdravo za moj organizam’, rekla je Elle, a donosi Harper’s Bazaar.

‘To više nisam ponovila nakon što sam rodila drugo dijete, danas 14-godišnjeg Aureliusa Cya. Nikad to nikome ne bih savjetovala. Ako bih već davala savjet na tu temu, rekla bih: dajte si vremena’, odlučna je Elle.

Rosie Huntington-Whiteley

 

Foto: Profimedia

Story.hr

SREĆI JE DOŠAO KRAJ Atraktivna manekenka razvodi se od multimilijardera

Preporučujemo