Alexis Ohanin nakon dvije godine veze u prosincu je odlučio kleknuti i zamoliti Serenu Williams za ruku. Nešto više od pola godine kasnije rodila im se prva kćer Alexis, a par je odlučio uskoro stati pred oltar. Serena i njezin dečko, suosnivač društvene mreže Reddit, već su duboko u pripremama za vjenčanje, a šuška se kako bi se čitava dekoracija vjenčanja trebala bazirati na bijelim i pastelnim bojama što je želja buduće mladenke. Kako svaka mladenka mora imati i djevojačku večer, Serena Williams svoju je proslavila u New Yorku u društvu sestre i prijateljica, prenosi US Weekly.

Djevojke su svoje slavlje odlučile produžiti pa su se tako cijeli vikend provele uživajući u New Yorku. Odsjele su u hotelu Baccarat, a osim što su tulumarile, svoj su vikend ispunile turističkim obilaskom po gradu. Također, sestre Williams počastile su se večerom u restoranu Legasea gdje su kušale morske plodove.
Nakon što su sve razgledale i dobro se najele, uputile su se u noćni klub PH-D Rooftop gdje su tulumarile do ranih jutarnjih sati te se potom vratile u hotel. Kako bi nadoknadile izgubljeni san i energiju, idući su dan provele u spa centru Spa de La Mer. Autor: A.S. Foto: Instagram