Poznata trudnica ni u devetom mjesecu trudnoće ne odriče se izlaska

Glumica Vanda Winter ove je nedjelje uživala na slavljeničkom koncertu Ane Rucner u zagrebačkom HNK. Aninih 15 godina karijere s njom su proslavili brojni kolege, a među prvima joj je čestitala i Vanda koja je zablistala u ljubičastoj haljini protkanoj čipkom

Crvenokosu Zagrepčanku samo nekoliko tjedana dijeli do dolaska na svijet njezinog prvog djeteta koje čeka sa suprugom, nogometašem Ivanom Parlovom. Buduća majka trudnoću podnosi odlično, a vidjelo se to i sinoć kada je uživala na glazbenoj večeri u Hrvatskom narodnom kazalištu gdje je Ana Rucner slavila svojih 15 godina uspješne karijere.

SAMO U STORYJU Vanda Winter pokazala neodoljivog sinčića Fabijana

U ljubičastoj haljini protkanoj čipkom u prvom je planu bio Vandin trudnički trbuh koji će je krasiti još vrlo kratko. Naime, beba dolazi za samo nekoliko tjedana, a ponosni budući roditelji već su sve pripremili. Upravo je za Story tijekom novogodišnjih blagdana Vanda otkrila brojne intimne detalje. ‘2016.godinu pamtit ću po putovanju i boravku na Islandu te apsolutno omom najvažnijem – najdragocjenijem suveniru koji smo suprug i ja od tamo mogli ponijeti – bebi koju očekujemo na proljeće’, rekla je.

Vanda Winter

 

Foto: Promo, Pixsell

Njih četiri odlučile su se za domaće dizajnere koje obožavaju

Preporučujemo