Nakon podulje sezone prevrtljivih vremenskih prilika, svi su konačno dočekali stabilne proljetne temperature, sunce i malo vjetra da uzmu godišnji i otisnu se dalje od svojih domova. Poznato TV lice, koje sada karijeru gradi na radiju, Antonija Mandić odlučila je posjetiti svoju omiljenu destinaciju, Italiju. Kako je često isticala u intervjuima, simpatična Tonka voli sve vezano uz ovu zemlju - od jezika, preko mentaliteta ljudi i klime pa sve do gastronomije i arhitekture.

Izgubila se od ljepote ❤️🇮🇹 #italia #campania #roadtrip #naples #napoli

A post shared by @tonkamandic on

Ovaj puta posjetila je mnoga mjesta, od središta Italije i pokrajine Umbrije i Asiza pa sve do juga - Rima, Napulja i prekrasnih Pompea. Svoje je točke puta bilježila marljivo na svojoj stranici na Instagramu te otkrila pratititeljima kako 'se izgubila od ljepote', koja se u Italiji doista može iskusiti na svakom koraku.
Na fotografijama se osim 37-godišnje Antonije može vidjeti i njezina bijela ljubimica, maltezerica Lola, koja je u Tonkin život ušetala prije nekoliko godina i bez koje voditeljica nigdje ne ide.
Simpatična i elokventna bivša RTL-ova voditeljica čija nas je spontanost i duhovitost ispred kamera uvijek oduševljavala, svoju je karijeru, što je manje poznato, započela kao vanjsko-politički novinar, da bi se vrlo brzo prebacila u showbizz vode te je godinama pratila svjetske celebrityje i putovala po cijelome svijetu.
Nakon toga je vodila talk show "Studio 45", da bi prije dvije godine napravila veliki zaokret i postala direktorica programa Soundset radijske mreže. No, mnogi se još nadaju njezinu povratku na ispred ekrana, iako Tonka uvijek u intervjuima tvrdi kako, unatoč činjenici da joj nedostaje televizija, nema namjeru vratiti se na nju pod svaku cijenu.
Autor: I.Ć. Foto: Instagram