Blagdansko vrijeme sve nam je bliže, a s njihovim dolaskom veselimo se i snježnim radostima. Kao i mnogi Hrvati, naše domaće zvijezde također vole zimsko razdoblje iskoristiti za odmor. Ipak, ne vole svi snijeg pa tako naša popularna pjevačica Maja Šuput nije ljubiteljica hladnoće niti snijega. Kako bi izbjegla smrzavanje na temperaturama ispod ništice, Maja će zimske praznike provesti na čak dvije egzotične destinacije na koje će se zaputiti nakon Nove godine. Gdje će točno ići, nije željela otkrili, ali nam je rekla kako će jedna destinacija biti za ludovanje, a druga za odmaranje. No njezini obožavatelji neće biti zakinuti za fotografije s Majinog odmora jer će ih pjevačica s njima dijeliti na svojem Instagram profilu. Maja već tradicionalno od zime bježi u toplije krajeve pa je tako već posjetila Miami, Mexico i Karibe, a sljedeće destinacije će sigurno biti jednako egzotične.

Za razliku od Maje, velika ljubiteljica snijega je voditeljica Anja Alavanja Romac koja svake godine praznike provodi na skijanju sa svojom obitelji. Ona i njezina obitelj obožavaju zimu i blagdane pa su već i ukrasili dom za nadolazeći Božić. Istaknula je kako zimske praznike uvijek isplaniraju unaprijed pa su tako već u rujnu znali da će ovogodišnji odmor provesti u Italiji, na jednom od najomiljenijih skijališta Hrvata - Kronplatzu. Osim supruga Željka i dvojice sinčića, na skijanju će joj se pridružiti i prijatelji koji jednako uživaju u snježnim padinama. Iako se iznimno raduje praznicima i zimu smatra vrlo romantičnom, Anja je iskazala malu zabrinutost što se tiče samog putovanja jer nije sigurna kako će tako dalek put pasti njezinu 2,5-godišnjem sinčiću Ivoru. Upitali smo je i hoće li, kao mnogi Hrvati na skijanje ponijeti sarmu, na što je rekla da ne bi imali ništa protiv toga, ali da uz dvoje djece jednostavno nema vremena motati sarmu.
Ljubiteljica ljeta, ali i zime, naša je popularna voditeljica i fitness trenerica Renata Sopek. Kako sama kaže: 'Više volim ljeto i puno sunca, ali i zima ima svojih čari.'U zimskom razdoblju Renata navija za mnogo snijega jer je tada zimski ugođaj po njezinom ukusu. Dodala je i kako Hrvati 'žive' za more i Božić, pa je idealno da je ljeti vruće, a zimi sve prekriveno snijegom. Početkom siječnja, Renata će se zaputiti na skijanje u Švicarsku, a zadnjih je godina spojila ugodno s korisnim, pa osim što skija, odrađuje voditeljske gaže na KnockOut Snow Festivalu. Budući da im je na skijalištu sve organizirano, niti Renata neće od kuće nositi sarmu, a sa skijanja će sigurno, kao i do sada, ponijeti lijepe uspomene.
Autor: T.O. Fotografije: arhiva Story.hr