Većina domaćih poznatih zvijezda slavu su stekle tek u svojim dvadesetima, a prije nego su postale poznate radile su mnoge druge poslove i tako zarađivali svoje prve plaće. Ipak, neki među njima svojim zanimanjem bave se upravo od najmlađih dana, dok neki rade poslove koje nikada ne biste povezali s njima. Naše poznate dame otkrile su neki od njihovih prvih poslova.

Mirna Medaković Simpatična glumica Mirna Medaković Stepinac je već u srednjoškolskim danima zarađivala svoj prvi novac, a poslovi koje je radila daleko su od dasaka koje život znače. 'U drugom srednje radila sam u tvornici olovaka gdje sam pakirala pernice, a kasnije sam taj posao zamijenila za jedan sličan - radila sam u Ledu gdje sam pakirala sladolede u kutije', ispričala nam je 32-godišnjakinja koja je danas jedna od najpoznatijih domaćih glumica.
Antonija Blaće Dok je Mirna prve prihode stjecala u tvornicama, Antonija Blaće zarađivala je u poslovima koji su je konstantno okruživali novim ljudima. 'Kako sam studirala, to mi je bila primarna obaveza, ali sam tijekom studija i radila. Najprije sam bila turistički pratitelj i to sam radila neko vrijeme, a osim toga sam zarađivala i tako što sam konobarila', ispričala je uvijek nasmiješena voditeljica koja je putem Big Brothera prvi put stala pred kamere.
Nevena Rendeli Vejzović Za razliku od kolegica, Nevena Rendeli Vejzović prve plaće zaradila je kroz rad u medijima, ali ih je promijenila nekoliko dok nije postala poznato lice s malih ekrana. 'Prvi posao koji sam radila bio je onaj na radiju. Najprije sam radila kao novinarka na Radio Ciboni potom na Hrvatskom radiju i tek sam onda kasnije prešla na televiziju. U principu sam se oduvijek bavila novinarstvom', prepričala je Nevena koju danas gledamo kao voditeljicu na HRT-u. Autor: A.S. Foto: Instagram, Matija Habljak, Goran Jakus, Tomislav Miletić/PIXSELL