Televizijska voditeljica Nikolina Ristović žena je čije odjevne kombinacije nailaze na brojne pohvale jer modne trendove prezentira na dojmljiv i autentičan način. Legendarne 'trapezice' od trapera nosi na neizostavne cipele platforme i boho šešir širokog oboda koji savršeno oslikavaju lude sedamdesete.

Severina je svojevrsna modna ikona koja suvereno barata različitim modnim odabirima i ne boji se izazova te često spaja nespojivo. Njena vizija trapez hlača uključuje tamniji i svjetliji traper koji kombinira s košuljom hipi kroja ili klasičnom košuljom nehajno svezanom u čvor. Cjelokupan dojam naglašava cipelama s platformom i gomilom predimenzioniranih prstena te raspuštenom kosom.
I zvijezda operete Sandra Bagarić odlično prezentira stil sedamdesetih u nešto jednostavnijoj varijanti pa tako običan t-shirt nosi uz tamne trapezice, a kao ekstravagantan dodatak odabire vrlo sandale visoke platforme. Sandrin najljepši modni dodatak svakako je njen razoružavajući osmijeh.
Vanja Halilović u svom modnom izričaju njeguje jednostavan, ali upečatljiv stil, a svoju viziju omiljenog joj boho stila sjajno definira tamnim trapez hlačama i kontrastnom žutom bojom majice. Tu su i pomno odabrane cipele s kojima je spretno uklopila šešir i kaput boje meda.
Autor: Lana Martinjak Foto: Promo Mass, Story arhiva