Tradicionalne Stilske igre zagrebačkog trgovačkog centra, Arena Centra, ove su subote, modnom revijom najnovijih trendova, privukle poglede sviju koji su se našli u samom središtu Zagreba. Modna pista vodila je najposjećenijim gradskim ulicama i trgovima, a poznate manekenke plijenile su pažnju slučajnih prolaznika na trgu Žrtava fašizma, Europskom trgu, Cvjetnom i Tomislavovom trgu, dok su najveće iznenađenje priredile prolaznicima u Tunelu Grič i Art Parku. Ovoj modnoj priči pridružile su se i poznate trendseterice Anita Dujić, Isabella Rakonić te stilistica Doris Fatur, koje su odabrale svoje omiljene trendove sezone. Anita Dujić ove jeseni bira boju trule višnje, baršun i tweed, a neizostavan dio stajlinga su joj kožne jakne i šeširi. Blogerica Isabella Rakonić također voli baršun ove  sezone, a osim na haljinama, ovaj bogati materijal odlično joj pristaje na čizmama uz  traperice visokog struka i tople oversized veste. Posebnu pažnju Isabella posvećuje detaljima pa tako kao ključne komade ove sezone predlaže choker ogrlice, kožne remene s velikim kopčama, crne kožne čizme te naočale.

Stilistica Doris Fatur najbolje zna što se nosi ove jeseni i zime pa je to pokazala i na Stilskim igrama. 'Za ovu sezonu preporučila bih klasične komade u duhu trendi 70-ih godina kao sto su dolčevite, zemljane neutralne jesenske boje, hlače i suknje visokog struka, te kombinacije sjajnih i mat materijala. Ključni komadi koje sam i sama koristila u Stilskim igrama kombinacija su bezvremenske crne i glamuroznih šljokica koje su odlične i za slavljeničko razdoblje koje nam uskoro dolazi. Za hladne dane tu su oversized kaputi, slojeviti komadi, topli materijali i zimski uzorci: pepito i karirano', izjavila je stilistica Doris Fatur.
Poznat po tome što prati najnovije trendove, ne samo u modi, nego i u tehnologijama i komunikaciji sa svojim posjetiteljima, Arena Centar i ove sezone donosi pregršt novosti. Zahvaljujući Facebook Live aplikaciji, Instagramu te atraktivnim 360° fotografijama snimljenim na prepoznatljivim lokacijama Zagreba, u modnoj reviji, koja je potrajala do ranih poslijepodnevnih sati, mogli su uživati ne samo slučajni prolaznici nego i svi koji na društvenim mrežama prate Arena Centar.
'Stilske igre su naš tradicionalni projekt kojem se jako veselimo i kojem je želja približiti bogatu ponudu zakupaca Arena Centra svim našim posjetiteljima, ali i prikazati tu modnu ponudu na gradskim ulicama što je najbolja inspiracija za kupnju. Ove sezone smo se potrudili približiti Stilske igre ne samo onima koji će ih doživjeti uživo nego i velikom broju naših posjetitelja koji nas prate na društvenim mrežama i putem novih online kanala', kazala je Sanja Vladović, direktorica marketinga Arena Centra.
Foto: Promo