Poznati tata nakon liječenja se ne odvaja od svoje troje djece

Benn Affleck je prije tjedan dana svijetu obznanio da je uspješno završio tretman liječenja od alkoholizma, a u dirljivoj, osobnoj poruci svijetu napisao da želi biti najbolji otac na svijetu i da želi da njegova djeca znaju da nije sramota tražiti pomoć. Da se doista trudi biti dobar tata i što više vremena provoditi s klincima, govori i njihov nedjeljnji izlazak u crkvu

Inače, drama povuci – potegni, uslijed nagomilanih problema kojima je zasigurno kumovao i alkohol, u braku Bena Afflecka još uvijek traje. On i njegova supruga. glumica Jennifer Garner razdvojeni su već više od godinu dana i na red je došao i papirnati razvod braka, no ipak su u posljednji trenutak povukli papire, što su objavili prije nekoliko tjedana. Čini se da mu je Jenn nakon liječenja od alkoholizma dala još jednu priliku.

Od 2015. glumica nije bila ni na jednom spoju

‘Završio sam tretman i liječenje od alkohola, s kojim se borim već dugo vremena i s čime ću se boriti i u budućnosti. Želim živjeti život punim plućima i biti najbolji otac na svijetu. Želim da moja djeca znaju da nije sramota tražiti pomoć kada vam je potrebna i da budu izvor snage onima kojima je potrebna pomoć’, napisao je Affleck prošloga tjedna na svom Facebooku.

Sa svoje dvije djevojčice Violet i Seraphinom i sinom Samuelom u nedjelju je izgledao vrlo smireno, sretno i – zdravo.

Foto: Getty/Guliver

PONOVNO SE ODAO POROCIMA Kažnjen na najgori mogući način

Preporučujemo