Poznati tata nakon liječenja se ne odvaja od svoje troje djece

Benn Affleck je prije tjedan dana svijetu obznanio da je uspješno završio tretman liječenja od alkoholizma, a u dirljivoj, osobnoj poruci svijetu napisao da želi biti najbolji otac na svijetu i da želi da njegova djeca znaju da nije sramota tražiti pomoć. Da se doista trudi biti dobar tata i što više vremena provoditi s klincima, govori i njihov nedjeljnji izlazak u crkvu

Inače, drama povuci – potegni, uslijed nagomilanih problema kojima je zasigurno kumovao i alkohol, u braku Bena Afflecka još uvijek traje. On i njegova supruga. glumica Jennifer Garner razdvojeni su već više od godinu dana i na red je došao i papirnati razvod braka, no ipak su u posljednji trenutak povukli papire, što su objavili prije nekoliko tjedana. Čini se da mu je Jenn nakon liječenja od alkoholizma dala još jednu priliku.

NIKAD SRETNIJI: Djeca slavnog glumca jedini gosti na tatinom rođendanu

‘Završio sam tretman i liječenje od alkohola, s kojim se borim već dugo vremena i s čime ću se boriti i u budućnosti. Želim živjeti život punim plućima i biti najbolji otac na svijetu. Želim da moja djeca znaju da nije sramota tražiti pomoć kada vam je potrebna i da budu izvor snage onima kojima je potrebna pomoć’, napisao je Affleck prošloga tjedna na svom Facebooku.

Sa svoje dvije djevojčice Violet i Seraphinom i sinom Samuelom u nedjelju je izgledao vrlo smireno, sretno i – zdravo.

Foto: Getty/Guliver

Tik nakon razvoda, poznati glumac očekuje dijete s drugom

Preporučujemo