Tamara Bulatović Lijepa dvadesetpetogodišnja Tamara, uskoro supruga riječkog nogometaša, Marka Vešovića spremna je za slavlje dvostruke krune.  Nakon što njen budući suprug i službeno proslavi titulu nogometnog prvaka Hrvatske, apsolventica Ekonomskog fakulteta u Podgorici, 3. će lipnja postati gospođa Vešović.

Objavu dijeli Tamara Bulatovic (@troublemaker_tb)

'Mislim da će naše vjenčanje samo biti nastavak duple krune. Pravo slavlje tek dolazi jer je to povijesni uspjeh, samo smo se malo zagrijali'-govori nam Tamara, ekskluzivno za Story.hr.  

Objavu dijeli Tamara Bulatovic (@troublemaker_tb)

Oboje su iz Crne Gore pa će se vjenčanje, za koje je gotovo sve spremno, održati u Budvi. Upoznao ih je Markov pet minuta stariji brat blizanac Nikola s kojim je Tamara bila dobra prijateljica, a zajedno su gotovo osam godina. Dugo su razmjenjivali ljubavne poruke sve dok je Marko nije pozvao na spoj. Svoje je planove prilagodila karijeri budućeg supruga jer uz profesionalnog sportaša dolazi i odgovornost prema obavezama na koje je navikla. Svako slobodno vrijeme provode u zajedničkim druženjima s prijateljima za koje Tamara ponosno ističe kako su upravo oni najdragocjenije što im je život u Rijeci donio. 'Hrvatska nam je pružila mnogo lijepih trenutaka tako da ćemo se uvijek rado vraćati'-rekla je.Često odlaze u zajedničku kupovinu, a omiljene su im destinacije Zagreb, Ljubljana ili Italija kao dobra mjesta za šoping.  
'Volim modu i uživam u aktualnim trendovima, ali ih ne pratim slijepo, smatram da je najvažnije iznijeti  odjeću na svoj način'-rekla nam je za kraj. Melanie Bradarić Nakon što je iz Hajduka prešao u Rijeku, supruga Filipa Bradarića iz rodnog je Splita stigla za njim. 22-godišnja studentica Pomorskog fakulteta u Rijeci, Melanie Bradarić, na život profesionalnog nogometaša nije se posebno privikavala jer se i njen otac bavio nogometom pa je odmalena navikla na takav tempo života.

Jos jedan #tb 🔙 kada je @mr.boxbradaric bio malešni 😊😊

Objavu dijeli Melanie Bradaric ⚓️ (@melaniebradaric)

Nije htjela dečka nogometaša jer joj je takvog života bilo preko glave, ali ju je život iznenadio i potpuno joj promijenio planove. Filipa je poznavala godinama jer su se kretali u istom društvu,  ali nikad nisu ostavili dojam jedno na drugo. Prije nego što su uplovili u bračnu luku, u vezi su bili tri godine. U riječkom je rodilištu nedavno rodila sina Luku koji je požurio, čini se, kako bi zajedno s roditeljima proslavio titulu prvaka. Potpuno se posvetila sinu i obiteljskom životu.

Za ljubav se doista isplati boriti, isplati se biti hrabar , isplati se riskirati . ❤️

Objavu dijeli Melanie Bradaric ⚓️ (@melaniebradaric)

'Nikada ne valja hvaliti samog sebe, ali primam pohvale od obitelji i patronažne sestre, zaista uživam u tome. Luka je divna i mirna beba i s njim ništa nije teško. Od kad nam se obitelj povećala za još jednog člana, više smo se zbližili i sada smo jednostavno ispunjeni.
Suprug je jako sretan i pomaže koliko može'-rekla je Melanie i dodaje: 'Nakon treninga, on žuri kući kako bi što više vremena proveo s nama', otkriva za Story.hr   Autor: Ivona Pavičić FOTO: Instagram