Prekinuo vezu: Slavni glumac opet je jedan od najpoželjnijih neženja

Oskarovac Leo DiCaprio nikako da se smiri kada je ljubavni život u pitanju - u javnost je procurila informacija da više nije u vezi s danskim modelom Ninom Agdal

Možda veliki holivudski glumac to i ne bi tako protumačio, ali u ljubavnom životu mu baš i ne cvatu ruže. Iza njega je očito još jedan prekid… Nakon što je na Majčin dan viđen s nepoznatom plavušom u Malibuu (slika sasvim dolje), priča je dobila nastavak: više nije u vezi s prekrasnim danskim modelom, 25-godišnjom Ninom Egdal (slika dolje).
Tko je dama s kojom je viđen u društvu i je li ona bila povod prekidu, još nije poznato, osim činjenice da su oskarovac i 17 godina mlađi supermodel krenuli odvojenim putevima.
Leo i Nina bili su u vezi oko godinu dana, a posljednji put su viđeni početkom svibnja u gradiću West Hollywood i izgledali su vrlo distancirano. Zatim je glumac Majčin dan i cijeli taj vikend proveo s društvom u Malibuu i spomenutom plavušom, da bi izvori blizak sada već bivšem paru potvrdio da više nisu zajedno.

Tko je 23 godine mlađa ljepotica koja je osvojila slavnog glumca?

Život prepun obaveza, a naročito činjenica da su živjeli u drugim gradovima – Nina u New Yorku, a Leonardo u Los Angelesu također bi mogli biti uzrok prekida.

Autor: I.Ć.
Foto: Getty Images, Profimedia

Slavni muškarci koje s razlogom zovemo mamini sinovi

Preporučujemo