Emotivan, iskren i ranjiv Jole, u novoj je pjesmi potpuno ogolio  dušu i obožavateljima pokazao svoju drugu, dosad nepoznatu stranu. Singl  'Rasipnik' u izdanju Croatia Recordsa i Tonike govori o životu prije fatalnog susreta i ljubavi koja mu se dogodila i zauvijek ga promijenila. Premda nije biografska pjesma, Jole ju je otpjevao na veoma autentičan način. Rasipnik govori o muškarcu koji živi jednim razuzdanim momačkim životom, sve dok ne upozna ženu svog života i smiri se uz nju. Redatelj spota Vojan Koceić uspio je na ekran prenijeti atmosferu spota!

Već nekoliko godina me nagovaraju da snimim pjesmu s dušom, s dubljom emocijom. Volim sjesti za klavir i opjevati različite životne situacije, a sada je došlo vrijeme da i moja publika upozna drugu stranu mene.“ – rekao je Jole. Tako je na nagovor svog dugogodišnjeg prijatelja i suradnika Tončija Huljića, popularni pjevač odlučio okrenuti novu stranicu i snimiti nešto drugačije, prekrasnu koja dira u srce i ostavlja trag. Riječi i glazbu ove prekrasne balade potpisuju uspješni supružnici Vjekoslava i Tonči Huljić, autori jednih od najljepših i najemotivnijih stihova na domaćoj estradi.
Rasipnik je nesumnjivo velika prekretnica u karijeri omiljenog Joleta, poznatog po svojim plesnim ritmovima i pjesmama poput 'Remek Djelo', 'Bailando Solo', 'Kada Žene Tulumare'. Premda je riječ o nešto ozbiljnijoj temi, obožavatelji zasigurno neće ostati razočarani novim zvukom s latino elementima, a 'Rasipnik' će zasigurno postati veliki hit.

Foto: Rino Barbir