Anamarija Asanović prošetala je zagrebačkom špicom, no nije bila sama. Društvo joj je pravila malena Zorka - kći koja je došla na svijet prije nešto više od godinu i pol dana. Simpatična 29-godišnjakinja gurala je Zorku u kolicima kao pravu princezu, a za šetnju je odjenula jednostavnu i udobnu kombinaciju. Preko bijele majice odjenula je tamno plavi pulover s V-izrezom, a to je sparila s hlačama u zvono do gležnja i tamnoplavim sakoom. Svoju kombinaciju upotpunila je crvenim Gucci loafericama i torbicom modne marke Louis Vuitton. Anamarija je i Zorki složila kombinaciju za šetnju pa ju je tako odjenula u tamnoplavu majicu na točkice uz što je dodala tamnoplavu vesticu i tajice pa sve upotpunila slatkim, srebrnim tenisicama. Duo je u mornarskim bojama uživao u šetnji ulicama metropole, a ovo je samo jedan od mnogih puta da je dizajnerici Zorka pravila društvo u njezinim pohodima.

Uz sav posao i obiteljske dužnosti, teško je naći vremena za sebe, a Anamarija zna tajnu. 'Sve je super, nemam bitnih problema s majčinstvom. Zapravo sam samo puno bolje organizirana, posložila sam prioritete i to je ono što mi omogućuje da sve uspjevam', otkrila je za Story.hr. Malena Zorka uživa pažnju svih članova obitelji, a neki od njih polagano preuzimaju ulogu dadilje. 'Zorka je još uvijek kod kuće, uskoro će krenuti u vrtić. Nema dadilju jer provodi puno vremena s obitelji, sve stignemo, važna je samo dobra organizacija. Zapravo su najviše bake i djedovi ti koji preuzimaju ulogu dadilje na sebe', kroz smijeh je ispričala Anamarija.
Do trudnoće Anamarija je živjela vrlo dinamičan život ispunjen putovanjima, a s dolaskom Zorke nije se puno promijenilo. Dizajnerica nije mogla odoljeti da na putovanje ne povede i kćer sa sobom pa su djevojke putovale u Italiju i Grčku, a to je bilo Zorkino prvo veće putovanje u životu. Autor: A.S. Foto: Pixell