Poznati hrvatski nogometaš prije nekoliko je tjedana dobio treće dijete, a nakon 7-godišnjeg sina Ivana i 4-godišnje kćeri Eme, supruga kapetana hrvatske reprezentacije, Vanja, rodila je još jednu djevojčicu. Luka je jučer na društvenim mrežama objavio prvu fotografiju djevojčice na te otkrio ime najmlađe članice obitelji.

  Djevojčica je dobila ime Sofia, a oduševljeni obožavatelji Luki su ostavili niz lijepih komentara i čestitki. Luka nije krio sreću zbog rođenja trećeg djeteta te je svoje veselje podijelio sa  suigračima iz reprezentacije, s kojima je proslavio na pripremama u Opatiji. Kolege su popularnog nogometaša iznenadili tortom na kojoj je pisalo "3x tata", a spomenut je i njegov jubilarni stoti nastup za reprezentaciju.

A post shared by Luka Modric (@lukam10) on

'Oni su ipak najvažniji. Uživam u svakom trenutku s obitelji i teško mi je kada ih nema pokraj mene, ali to je život profesionalaca. Nije sve idealno, ali trudimo se', rekao je nedavno Luka. Podsjetimo, prije nego što su ozakonili svoju vezu, Vanja tada djevojački Bosnić i Luka u vezi su bili šest godina. Na početku njihove ljubavi Luki je bilo je 19, a ekonomistici 24 godine, kad su se upoznali u kafiću na zagrebačkim Ravnicama. Autor: T.O. Fotografije: Instagram i Arhiva Story.hr