Društvene mreže mogu ponekad zasititi, ali prizor lijepe trudnice, bebe ili klinaca doista nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Jednostavno nam - izmame osmijeh i uljepšaju dan. A baš tako i treba biti, zar ne? I to ne samo kada su u pitanju nama bliske osobe... Jednakom mjerom oduševljavaju nas i poznate buduće mame koje ne propuštaju svoju sreću i nestrpljivo iščekivanje podijeliti sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama. Moramo priznati, izgledaju prekrasno i teško bi bilo odabrati najljepšu među njima...  

U životu Ljupke Gojić Mikić prilično je dinamično ovih dana - pripreme za novog člana obitelji su u punom tijeku, a tu je i preseljenje u Hrvatsku. Da sve to prođe sa što manje stresa, Ljupki pomaže njezina majka, koja je nedavno stigla u Hirošimu. Ljupka je bebu, koja stiže na jesen, odlučila roditi tamo gdje i svoje curice Janu Siennu i Milu Amelie, u rodnom Zagrebu.  

A post shared by Maja Cvjetkovic Kevic (@majacvjetkovic) on

Maja je svome prezimenu Cvjetković prije mjesec i pol dodala Kević i tako postala gospođa. Sljedeća uloga jest ona majčinska - beba stiže za nekoliko tjedana. Bivša manekenka trenutno se odmara u Šibeniku i Vodicama, gdje njezin suprug Andrija ima hotel. No, kada se bude približilo vrijeme poroda, Maja se vraća u Zagreb, gdje namjerava roditi.  
Šećući Zagrebom, blogerica Ella Dvornik prije mjesec dana otkrila trudnički trbuščić, no trudnoću je potvrdila tek ovaj vikend. Razlog tajenju trudnoće bio je, kako je otkrila na svome Instagram profilu, želja da se ona i njezin zaručnik Charles Pearce uvjere kako je sve u redu s bebom. Stoga su se tek sada očitovali i priznali da su u - šoku.  
Fotografija Rajne Raguž s kćerkicom Gretom, objavljena prošli tjedan na Instagramu otkrila je poveći trbuščić ispod prekrasne cvjetne haljine. Bivša misica, koja se sada bavi umjetničkom fotografijom potvrdila je kako je trudna već šest mjeseci i da očekuje dječačića.  
Bivša feminemka koja već neko vrijeme suvereno plovi pjevačkim solo vodama, Ivana Marić, krajem godine rodit će svoje drugo dijete. Hoće li njezina sedmogodišnja kćer Vita Marija dobiti brata ili seku, još nije poznato. No, malena, kao i suprug, fotograf Vjekoslav Šunjić, s nestrpljenjem čekaju prinovu.  

🌊Oh #vitaminsea, fališ, fališ, fališ... #tbt #adriaticsea #filmcamera

A post shared by Petra Kurtela (@petrakurtela) on

Petra Kurtela po mnogim je jedna od najslađih domaćih trudnica. A usto broji i sitno... Nekadašnjeg modela, a sada glumicu svega nekoliko dana dijeli od sretnog događaja i trenutka kada će ona i njezin dugogodišnji dečko Igor Banović ugledati svoga sinčića. Soba za mališana već je spremna, kako otkrivaju fotografije na Petrinom profilu na Instagramu...   Autor: I. Ć. Foto: Arhiva Story, društvene mreže