Model Gigi Hadid stajlingom koji je prošetala ulicama New Yorka, dala je najbolji primjer kako ujedno biti i 'casual' i 'classy'. U sivom kompletu s potpisom Sally LaPointe, koji se sastoji od hlača 'muškog' kroja s velikim prorezima sa strana i pripadajućeg kratkog topića podignutog ovratnika sa srebrnim detaljima i oversized rukavima, ova je 21-godišnjakinja pokazala svoje (pre)vitko, 'isklesano' tijelo, na kojem učestalo radi trenirajući između ostalog i boks. Zašto ne, kad već tako predano vježba?! 'Stvar je u tome koliko se trudiš na treninzima, a Gigi je zbilja prava radnica', kazao je njezin trener Rob Piela. 'Biti i ostati fit je stvar upornosti. Nema propuštanja svakodnevnih treninga, nema mogućnosti da se zimi ulijeniš', dodao je trener ove ljepotice koja je nadavno zasjala na naslovnici nizozemskog Voguea. No nije li ipak Gigi premršava, zapitali smo se?!

Ovaj svoj monokromatski stajling, upotpunila je srebrnim metaliziranim salonkama Saint Laurent kojima je ovom looku dala taj 'classy' ton.
Kosu je svezala u nisku pundžu te 'otvorila' lice kako bi još više došao do izražaja njezin 'dramatičan' make up - smokey eyes i nude boja za usne. Autor: J. S. Fotografije: Profimedia