Prije svega je jednostavno, primjereno za sve trkače i puno zanimljivije od cestovnog trčanja.ZAŠTO ŠKOLA TRAIL TRČANJA? Sve više ljudi trči u prirodi gdje zaborave na sve brige i uživaju u sadašnjem trenutku. Trail running je trčanje u prirodnoj okolini, koje budi unutarnja osjetila i daje potpuni odmak od svakidašnjeg stresa. Tehnika trail trčanja do danas se jako promijenila i napredovala, a slijedi je i razvoj trkačkih tenisica, odjeće i ostalih dodataka. Zato je jako važno na kakav način trčimo u prirodi, kako se prilagoditi različitim terenima i prije svega: kakvu opremu izabrati. ŠTO MOŽETE OČEKIVATI?
Pridružite se Salomon školi trail trčanja!
Story 
Salomon vam u suradnji s Intersportom i trenerima trčanja, kineziolozima i savjetnicima za zdrav život Zvjezdanom Veljković i Goranom Peićem, ovu jesen omogućava da poboljšate svoju tehniku trčanja u prirodi! Pridružite nam se u TRAIL RUNNING TRKAČKIM AKADEMIJAMA, gdje ćete moći sudjelovati u tri iznimno zanimljiva predavanja: 1. ŠTO JE TRAIL TRČANJE, 2. TRČANJE NIZBRDO i 3. KAKO IZBJEĆI POVREDE. Također ćete moći sudjelovati u  BESPLATNOJ VIDEO ANALIZI trčanja. Na završnom događanju teoriju ćemo prenijeti u praksu: srest ćemo se u PARKU MAKSIMIR, gdje ćete s iskusnim trenerima trčanja Zvjezdanom i Goranom istrčati izabranu trasu (kraća, srednja, duža) i usavršiti svoje trail trkačke korake. Stručnjaci Zvjezdana i Goran rado će odgovoriti na sva vaša pitanja, a moći ćete trčati u novim trkačkim tenisicama Salomon SENSE ESCAPE.KAKO SUDJELOVATI?
Story 4080
TRAIL RUNNING TRKAČKE AKADEMIJE su besplatne i namijenjene su i početnicima i iskusnijim trkačima. Usput ćete moći testirati nove trkačke tenisice SALOMON SENSE ESCAPE, koje će vas oduševiti svojom mekoćom, stabilnošću, niskom težinom i svestranošću. PRIJAVITE SE OVDJE Nove trkačke tenisice SALOMON ESCAPE ekskluzivno potražite samo u trgovinama INTERSPORT  i webtrgovini INTERSPORT!
Pridružite se Salomon školi trail trčanja!
Story 
NEKA SVAKI TEREN POSTANE VAŠE IGRALIŠTE! PRIJAVITE SE i poboljšajte svoj trkački korak pod budnim okom najboljih!
KADA/ŠTO/GDJE:VRIJEME: TKO:
Subota, 30.9.2017. VIDEO ANALIZA/PREDAVANJE ARENA CENTAR9:00 - 21:00Zvjezdana Veljković, Goran Peić  
Subota, 7.10.2017. VIDEO ANALIZA/PREDAVANJE Trg Bana Josipa Jelačića, Zagreb9:00 - 21:00Zvjezdana Veljković, Goran Peić  
Petak, 13.10.2017. VIDEO ANALIZA/PREDAVANJE Rijeka Tower Centar9:00 - 21:00Zvjezdana Veljković, Goran Peić  
Subota, 14.10.2017. ZAVRŠNO DOGAĐANJE ZAGREB – PARK MAKSIMIR*prijave na web straniciZvjezdana Veljković, Goran Peić  
Prijava na događanja i više o novim Salomon SENSE ESCAPE na:OVDJE