Omron DuoBaby je jedinstveni 2 u 1 kompresorski inhalator s integriranim nosnim aspiratorom koji pomaže u liječenju najčešćih respiratornih problema kod beba. Najteže je zaspati kada čujemo kako naše dijete teško diše, kašlje, a ti simptomi se često pogoršavaju upravo noću.  Dobra vijest je da udah olakšanja postaje dostupan uz  korištenje najnovijih uređaje za inhalaciju koji pružaju gotovo trenutačno olakšanje. Udah olakšanja za Vašu bebu je udah olakšanja i za Vas.

OMRON Duobaby kompresorski inhalator s nosnim aspiratorom napravljen je u suradnji s respiratornim terapeutima za uspješno liječenje astme, kroničnog bronhitisa, alergija, začepljenog nosa i drugih respiratornih bolesti. Kompresorski inhalator pogodan za gornje i donje dišne putove medicinski je proizvod. Nosni aspirator za nježno čišćenje nosića bebe smanjuje začepljenost i omogućuje slobodno disanje.
Prvo očistite bebin nosić sa nježnim OMRON Duobaby aspiratorom, a nakon toga provedite propisanu inhalaciju korištenjem pravilnog inhalacijskog nastavka za gornje ili donje dišne putove kao pomoć u lakšem disanju i tretmanu respiratornih bolesti Vaše bebe. Ukratko, namjena ovog proizvoda je:

  • omogućiti učinkovito liječenje inhalacijom kod poremećaja i bolesti dišnog sustava.
  • ukloniti sluz iz nosne šupljine za olakšavanje disanja.
Praktična zaštitna kutija omogućava pohranu dijelova i doprinosi očuvanju čistoće i prevenciji gubitka dijelova inhlatora i aspiratora OMRON DuoBaby. Neka vrijeme trajanja inhalacije bude učinkovito i korisno iskustvo za dijete i za Vas roditelje. Uz pravilnu pripremu djeteta i prikladan OMRON inhalator vjerujemo da rezultati neće izostati. OMRON inhalatori dostupni su svim boljim ljekarnama i Medikor specijaliziranoj drogeriji, Tratinska ulica 58, Zagreb te online na: www.shop-medikor.hr Pravila nagradnog natječaja pogledajte OVDJE, a ne zaboravite lajkati ni Facebook stranicu! Dobitnica natječaja je: Marina Remenarić, Vrbovec