Princ William: “Trudničke mučnine bi se trebale zvati cjelodnevne, a ne jutarnje”

Trudničke mučnine i dalje su smetnja vovjotkinji Catherine, a kako bi bio uz svoju voljenu suprugu princ William je otkazao sve svoje dužnosti. Nedavno se našalio kako bi se njezine smetnje trebale zvati cjeodnevne mučnine, a ne jutarnje

Samo nekoliko dana nakon što je vojvotkinja od Cambridgea, Catherine otpuštena iz engleske bolnice King Edward VII, ponovno su je počele smetati jake mučnine.

IZNENAĐENJE NA DVORU Nosi li Kate Middleton jednojajčane blizanke?

No, za sada, nije hospitalizirana. Njezin suprug princ William otkazao je svoje dužnosti kako bi bio uz nju u njihovu domu.

– Dobro je poznato da se Hyperemesis Gravidarum često ponavlja – rekao je glasnogovornik St. James palače za US Weekly, te potvrdio da je William odgodio obveze u britanskoj vojsci.

Brižni kraljević na gala večeri Winter Whites u Royal Albert Hallu s Michaelom O’Higginsom, bivšim presjedavateljem Centrepointa, našalio se na račun trudničkih simptoma svoje supruge.

Ne znam zašto se zovu jutarnjim mučninama, trebale bi se zvati danonoćnima. Kate ima osjećaj kao da će stalno trajati – rekao je.

Pripremila: Antonija Nazor
Foto: X17/JL

Otkiveni dosad nepoznati detalji o vezi najslavnijeg para na svijetu

Preporučujemo