Ako ste voljeli čuveni film 'Vrag nosi Pradu' u kojem je nemilosrdnu glavnu urednicu moćnog modnog časopisa utjelovila hollywoodska diva Meryl Streep koja se iživljavala na asistentici Anne Hathaway, onda ćete zasigurno biti oduševljeni najnovijim kino hitom koji nam stiže iz Hollywooda – 'Pripravnik'.

Andrew Rannells i Anne Hathaway Blitz CineStar pripremio je CineLady premijeru ovog filma u svim CineStar kinima u Hrvatskoj. Ostavite svoje „bolje“ polovice doma uz televiziju i nogomet, a vi se nakon napornog radnog dana, u ugodnoj i opuštenoj atmosferi CineStar dvorana, opustite sa svojim prijateljicama i uživajte u CineLady večeri uz film koji će vas zasigurno oduševiti. CineStar zajedno sa svojim partnerima daruje svaku posjetiteljicu Nivea poklonima te pićem dobrodošlice.
Robert De Niro i Anne Hathaway U najnovijem filmu, Anne Hathaway se nalazi u ulozi glavne urednice modnog časopisa te zapošljava pripravnika, ali znatno starijeg od sebe. Sedamdesetogodišnjeg pripravnika Bena Whittakera glumi oskarovac Robert De Niro, koji se osjeća vrlo beskorisno živeći tako monotonim životom. Kako bi se uključio u društvo i vratio veselje u svoj život, odluči se zaposliti kao pripravnik uredništva modnoga časopisa...
Robert De Niro i Anne Hathaway CineLady projekcija filma održat će se u četvrtak, 24.rujna, u svim CineStar kinima diljem Hrvatske. Iskusna i provjerena glumačka ekipa odlična je pozivnica da se zajedno sa svojim prijateljicama, mamama ili bakama uputite u vama najbliži CineStar.
Anne Hathaway Foto: Story Press