Street Fashion linija za žene Inspiriran 70-ima, Reserved tim dizajnera kreirao je Street Fashion kolekciju koja je nova interpretacija kultne modne ere. Koji su to popularni komadi koji su ponovno in?Sjetite se hlača širokih nogavica koje su proslavili Diane Keaton i bend ABBA, elegantnih odijela, ženstvenih haljina, bluza od šifona uparenih sa suknjama „A“ kroja. I naravno, neophodnih dodataka: velikih šešira i torbi s resama. Kolekcija se temelji na kontrastnoj kombinaciji crne, mornarsko plave, bijele i svijetlo crvene s komplementarnim tonovima bež, sivosmeđe i smeđe. Tkanine su uglavnom prirodne i mat. Pravi ukrasi u kolekciji su printevi.
Pristupačna moda s daškom stilova 70-ih
Story 
Neki od njih su arabeske koje su omiljeni uzorak 70ih te mali geometrijski uzorci i mornarske pruge. Vintage ugođaj linije razbijen je modnim elementima iz drugih desetljeća. Tako možete pronaći kombinezone i pencil suknje 80ih te kratke topove 90ih. Kombiniranje različitih stilova i igra s retro modom rezultira potpuno novom kvalitetom te svježim idejama za novu sezonu.

Street Fashion linija za muškarce

Dizajneri linije Reserved Street Fashion kolekcije proljeće/ljeto 2015. imali su izazov stvoriti odjeću koja će odgovarati macho muškarcu, kao i modnom metroseksualcu. Sportski klasici poput majica, baseball kapa i polo majica obogaćeni su elegantnim komadima. Stylinzi su jednostavni, ali ne i besmisleni. Boja je jako važna, a uparene crvena i crna pružaju liniji uzbudljiv osjećaj. To je kombinacija koja može biti zanimljiva muškarcima s drugačijim potrebama na različitim razinama modne osvještenosti.
Pristupačna moda s daškom stilova 70-ih
Story 
Reserved momak je samouvjeren, ali ne i narcisoidan. Cijeni dobar stil, ali odabire udobno i jednostavno. Voli klasiku – bijele i udobne košulje s dugim rukavima, a ormar mu sadrži i malo snažnije akcente poput pulovera s istaknutim geometrijskim printevima i cool dodacima.

Fotografije: Reserved press