Bivša Disneyjeva princeza, američka glumica Bella Thorne nema problema s razotkrivanjem privatnog života, osobito kad je u pitanju ljubav. Crvenokosa zvijezda tako je nedavno iznenadila javnost fotografijama na kojima ljubi YouTube zvijezdu Tanu Mongeau, a fotografije su izazvale masovne reakcije na Twitter i Instagram profilu zanosne vlogerice. Nije poznato jesu li djevojke odlučile svoj odnos iz prijateljskog pretvoriti u ljubavni, no sudeći po svemu zabave im ne nedostaje. Bella Thorne u svojem je stilu ponovno pozirala u provokativnom izdanju, koje ostavlja bez teksta.

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

Njezini su obožavatelji bili oduševljeni ovom fotografijom što su potvrdili i u komentarima, a neki su se i pitali je li glumica povećala grudi, nakon što je nedavno, premda ima samo 20 godina, povećala usnice. 'Prelijepa si i divno čudna, nemoj slušati hejtere', 'Imaš dobru majicu', 'Jesi li povećala grudi?' i 'Ja sam zaljubljen u ovu ženu', samo su neki od komentara obožavatelja.

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

Estetske korekcije kojima se Bella podvrgnula nisu naišle na razumijevanje većine njezinih obožavatelja, kao ni nekih liječnika, pa je tako dobila i nekoliko negativnih komentara obožavatelja koji su izjavili da su razočarani. No kako Bella na društvenim mrežama ima gotovo 16 milijuna pratitelja, njezine fotografije i filmići u kojima pozira oskudnom izdanju definitivno nikoga ne ostavljaju ravnodušnima. Autor: T.O. Fotografije: Društvene mreže, Getty