Procurile seksi sms poruke Pamele Anderson

Nakon što ga je prvo optužila da ju je pokušao ubiti za vrijeme seksa nekadašnja Playboyeva zečica Pamela Anderson opet je uvrijedila svog bivšeg supruga Ricka Salomona rekavši da je seks bio loš. Kako bi obranio svoju čast Rick je prijateljima proslijedio njezine vruće sms poruke koje su zatim objavili i svjetski mediji

Razvod braka Pamele Anderson i Ricka Salomona pretvorio se u pravu sapunicu.

Devedesetih je bila san svih muškaraca, a danas izgleda šokantno!

Nakon što ga je optužila da ju je gotovo ubio za vrijeme seksa i zbog toga tražila zabranu pristupa, bivša Playboyeva zečica i glumica sada tvrdi da seks s filmskim producentom i nije bio dobar.

To je toliko uvrijedilo Ricka da je vruće sms poruke koje mu je slala proslijedio nekolicini ljudi.

Kako piše portal TMZ poruke su toliko eksplicitne da njihov sadržaj ne žele objavljivati, no zato donose samo par benignih sms-ova koje je nekadašnja zvijezda „Baywatcha“ slala bivšem suprugu.

– Ti si moj muškarac iz snova. Čak i kada si grub to je toliko slatko – napisala je u jednoj, dok u drugoj priznaje: „Volim te više nego što sam ikoga voljela. Tvoja nezasitna žena – Pamela“.

Glasnogovornik plavokosog seks simbola još nije komentirao objavljene poruke.

Atraktivna 47-godišnjakinja za Ricka prvi put udala 2007. godine, da bi se već u veljači 2008. razvela od njega. Bračne su zavjete obnovili u siječnju 2014. no samo šest mjeseci kasnije predala je papire za razvod. Nekoliko dana kasnije ih je povukla i odlučila ostati u braku s njim, no u veljači je treći put predala papire.

 

Napisala: Nikolina Kunić

Foto: Profimedia

 

Drastične promjene u životu poznate plavuše

Preporučujemo