Profesionalci otkrivaju: Inside tips za savršenu frizuru
Story 
Keune Adriatic, podružnica je nizozemske kompanije Keune Holding B.V., koja proizvodi vrhunske preparate za koloraciju, styling i njegu kose i koja već dugi niz godina podupire fashion događanja te mlade i perspektivne modne kreatore. I ove je godine svoje nenadmašno frizersko umijeće pokazao Keune VIP frizerski studio Trend, vlasnice Martine Šumanovac čija je osječka adresa nezaobilazno mjesto mnogih znalaca koji cijene savršenu frizuru i dobar haircut. „Dizajneri s Portanova Fashion Incubatora veliki su kreativci i apsolutno znaju što žele. Ove godine imali smo zaglađene i ravne frizure s nekoliko nemarnih pramenova u prvom planu, niske repove uredno svezane na potiljku i nama posebno dragu preobrazbu retro frizure u space look. Na svim revijama, pa tako i na Portanova Fashion Incubatoru, bitan je dobar i kvalitetan proizvod, koji je postojan, ali koji neće ulijepiti kosu, koja već na sljedećem izlasku zahtijeva novu preobrazbu“, izjavila je Martina Šumanovac.
Profesionalci otkrivaju: Inside tips za savršenu frizuru
Story 
Ovaj tip frizure odlično se uklapa u estetiku Mirjane Klepić koja stoji iza brenda Jamoi. Njezina savršena forma u potpunosti pristaje „savršeno nesavršenoj“ frizuri za koju će vam trebati Keune Blend Powder. Keune Blend Powder puder pojačava volumen na kosi i  kreira teksturu, osiguravajući u isto vrijeme prirodno kretanje kose. Kosu je nakon nanošenja pudera lako oblikovati i preoblikovati. Što se tiče čvrstoće, vrijedi pravilo„više proizvoda – veća čvrstoća“. Ako želite da je svaka dlaka na svome mjestu, neizbježan je Keune Design Society Hairspray Forte lak. Snažno učvršćuje i garantirano ne ostavlja bijele tragove na kosi, vlaga mu ne može ništa, a savršena kompozicija sastojaka osigurava i njegu i postojanu frizuru.
Story 4228
Dragoljub Kujundžić odlučio se za ravno „ispoliranu“ kosu s laganim devijacijama kao što je prikrivanje kose odjećom. Za kosu bez sitnih naelektriziranih dlačica, idealan je proizvod Keune Care Keratin Smooth Silkening Polish. Ova svilenkasta krema, obogaćena keratinom, uklanja „frizzy“ efekt, osigurava čistu definiciju frizure i zaglađeni i sjajni završni rezultat.
Story 4228
Uredan rep, formiran nisko na potiljku, kakav je zahtijevao modni dvojac iz Klisaba, možete „osigurati“ Keune Design Ultra Forte gelom koji će uz jako učvršćenje frizuri dati završni touch. Gel je opet in!
Story 4228
Foto: Aleksandar Selak