PROMJENE NA HRT-u: Koja lica ćemo gledati?

Hrvatska televizija (HRT – HTV) predstavila je jučer jesensku programsku shemu

Hrvatska televizija ove jeseni ponudit će više od 85 % domaćeg sadržaja; premijere igranih i serijskih filmova hrvatske proizvodnje, brojne nove dokumentarne, razgovorne, mozaične i zabavne emisije. Informativne emisije dobit će nove voditelje iz mlađe generacije iskusnih reportera i izvjestitelja, a svi će se programski sadržaji od ove sezone emitirati uvijek u isto vrijeme i na istome programu.

ZAVRŠILA S KUHANJEM Vlatka Pokos opet ostala bez angažmana

Emisiju Kod nas doma, vodit će Barbara Kolar i Iva Šulentić. Petar Vlahov će se svake srijede u emisiji u Oči u oči baviti aktualnim i svevremenskim temama o kojima se raspravlja na kavi, na portalima i u medijima, a koje nisu povezane s politikom. ‘U svom filmu’, talk showu Tončice Čeljuske, razotkrivat će se pojedinosti iz života najviđenijih ljudi naše društvene i političke pozornice. ‘Šifru’ Joška Lokasa gledat ćemo dva puta tjedno, četvrtkom i nedjeljom u 20 sati.

Na HRT se vraća Goran Milić, kojeg će gledatelji imati priliku gledati ponedjeljkom u 21 sat, u emisiji Nekad i sad. Novost nas čeka petkom, kada će se prije Dnevnika emitirati zabavna emisija za mlade ‘Daj pet(ak)’ s dvoje mladih voditelja, Lucijom Kajić i Filipom Vidovićem.

Novost je i glazbena emisija Koktel-bar, koja će tri četvrtka u mjesecu uživo uvoditi gledatelje u glazbeni svijet uz Uršulu Tolj i glazbenog gosta. Subotnja jutra gledatelji će moći provesti uz ‘Špica, riva, korzo’ koju će voditi Martina Validžić i Danijel Despot. Još uvijek nije poznato tko će tijekom jesenske sheme voditi središnji Dnevnik.

Foto: Robert Gašpert

Evo što su domaće televizije pripremile za Staru i Novu godinu!

Preporučujemo