Prve proteinske kaše dostupne su u 3 varijacije neodoljivih okusa: čokolada, borovnica i vanilija. Hranjiva  proteinska zobena kaša osigurati će Vam dodatnu energiju na potpuno zdrav i hranjiv način s visokim udjelom bjelančevina  (26-27%) te ispuniti 35% dnevnih potreba organizma. Osim značajnog udjela proteina, proteinska kaša sadrži kvalitetne, zobene pahuljice koje organizam opskrbljuju visokovrijednim vlaknima. Ovaj kompletan proteinski obrok zadržat će Vas satima sitim te se uklopiti u gotovo svaki plan prehrane i mršavljenja.

NOVO! u Superfoods By Encian asortimanu odnedavno su Proteinski müsli koji predstavljaju pravu revoluciju u žitaricama za doručak! Sa 33% biljnih bjelančevina, Proteinski müsli uz dodatak sjemenki izvrsna su i ukusna kombinacija za hranjiv obrok na početku dana ili nakon tjelesne aktivnosti. S visokim udjelom od čak 33% proteina, Encian Superfoods Proteinski müsli predstavljaju odličan alternativni izvor proteina jer sadrže u prosjeku 80% manje ugljikohidrata od uobičajenih müslija.
Superfoods Proteinske kaše potražite u trgovinama: DM, Muller, Kaufland, Konzum, Plodine i Tommy dok Superfoods Proteinski müsli potražite u trgovinama Tommy te uskoro i u ostalim većim trgovinama. Također, sav Encian asortiman potražite i u Encian webshopu na www.encian.hr