Prvi dan škole velika je prekretnica u životu djece. Nove obaveze, novi prijatelji, nove avanture. Danas je veliki dan i za naše poznate mame koje u obitelji imaju prvašiće, no jednako je uzbudljivo i onima čiji su školarci nešto stariji. Kći naše proslavljene glumice Bojane Gregorić Vejzović, malena Zoe, danas je krenula u školu. Ponosna mama na svojem Instagram profilu podijelila je fotografiju svoje školarke, koja pršti od veselja i bez straha kreće u nove pobjede.

Prvi dan škole, samo ne osnovne nego srednje, donio je uzbuđenje i u obitelji radijske voditeljice i pjevačice Ivane Plechinger. Njezin sin Jan spreman je za nove izazove i promjenu okoline. Ponosna mama i sin, ozarenih lica, zasjali su na fotografiji koja je svjetlo dana ugledala na Ivaninom Instagramu, te dobila brojne poruke potpore.
Školsko doba počelo je i malenom Janu, sinu glumice Ecije Ojdanić. U društvu mame prvašić se jutros uputio u školu gdje ga čekaju brojni izazovi. 'Misli Jakov: "Jadan ja, počela je škola!" A mama se smješka: "Bože, hvala ti, počela je škola!", napisala je simpatična Ecija na svojem Instagram profilu. U domu Nives Celzijus prvi dan škole nije prošao glatko. Na svojem Instagramu Nives je objavila fotografiju i napisala: 'Mrzim prvi dan škole, kao da ja idem u školu. Svi nešto ludi i užurbani u mojoj kući. Vika, dreka, nervoza, gdje mi je ovo, gdje mi je ono? Naravno, sve su kao pripremili sinoć i spremni otišli na spavanje i onda skužim da, iako ih poznajem 12 i 10 godina, još uvijek padam na njihove fore.' Priznala je kako ju je kći Taisha zamolila da joj kupi novu školsku torbu, a poželjela je i otići s majkom u kupovinu nakon što nastava završi. Autor: M.D. Foto: Instagram