Prvi put nakon poroda oglasila se i supruga Novaka Đokovića

Jelena Đoković rodila je svoje drugo dijete, malenu Taru prije skoro mjesec dana, a svojim postom na društvenim mrežama prikupila je brojne simpatije

Prvi put nakon što je početkom rujna rodila malenu Taru, svoje drugo dijete, Jelena Đoković oglasila se na društvenim mrežama.

PRVA FOTOGRAFIJA ČETVEROČLANE OBITELJI Emotivna objava Novaka Đokovića

Jelena je, naime, objavila fotografiju koju je Novak nedavno postavio na svoj Instagram i Facebook profil na kojoj se vide šake Novaka, Jelene i Stefana, i naravno nove članice obitelji Đoković.

Jelena se zahvalila svima koji su joj čestitali na rođenju curice, kao i Novaku koji je i objavio ovu fotografiju.

Thank you! ❤️ #Repost @djokernole ・・・ Very happy and proud to welcome our little girl Tara to our home. Jelena and I have been hand in hand on this journey and as a man, I have to send my love and admiration to every single women out there for going through so much pain and effort to create life, to bring life and raise a human being… what a blessing to have an opportunity to be a parent! Thank you for celebrating the birth of my daughter and sending my family all the love and best wishes in the past few days. On behalf of me and Jelena, I want to say thank you! We are back from hospital, Jelena and Tara are my angels, and Stefan is a proud big brother who wants to take part in baby chores :) Life is divine! 😇🎉❤️👨‍👩‍👧‍👦

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

‘Hvala ti!’, napisala je supruga ponajboljeg tenisača u povijesti i dodala srce pored poruke.

Inače, Jelena Đoković je rodila u ekskluzivnom bolničkom kompleksu “Grace Kelly” u Monacu, u istoj bolnici u kojoj je na svijet donijela i sina Stefana, a gdje porod stoji pet tisuća eura, plus još tisuću eura za svaki dan boravka u bolnici.

Par u Monacu, poput većine slavnih sportaša, ima službeno prebivalište. Večer nakon dolaska male Tare, Novak je u svom domu organizirao proslavu za najbliže prijatelje i kumove koja je trajala do ranih jutarnjih sati, dok je ponosni djed Srđan pak, sa svojim društvom radosnu vijest proslavljao u jednom restoranu.

N. P.
Fotografije Instagram

OBITELJ ĐOKOVIĆ I DALJE SLAVI Tara je prava princeza

Preporučujemo